Γνωριμία με το Επιμελητήριο

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 7ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2024 13:11

Το Επιμελητήριο Λάρισας επισκέφθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή οι μαθητές του Α1 του 7ου Γενικού Λυκείου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εξόρμησης.

Οι μαθητές στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Α’ αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρη Παπαλέξη και από τον κ. Χρήστο Φιλιππόπουλο υπάλληλο του Επιμελητηρίου, για τον θεσμικό ρόλο του Φορέα, την όλη λειτουργία του και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Διοίκησης προς όφελος της επιχειρηματικότητας.
Επίσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας μέσω της ιστοσελίδας του, καθώς και της ιστοσελίδας του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.).
Οι μαθητές έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τόσο για τις αναπτυξιακές και λοιπές δραστηριότητες του Επιμελητηρίου, όσο και για επιμέρους θέματα της επιχειρηματικότητας, υποβάλλοντας ερωτήσεις. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε ένα Βιωματικό Επιχειρηματικό Παιχνίδι σε τετράδες το οποίο τους ώθησε να διευρύνουν τη σκέψη τους και να προβληματιστούν. Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγήτριές τους κα Αθανασία Σαμαρά και η κα Αγορίτσα Σιλιτζή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass