Διπλώματα συμμετοχής στους μαθητές αιμοδότες

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΠΙΔΑ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟ ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2024 15:31

Η συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Ελπίδα» με τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αμπελώνα έφερε πολύ καλά αποτελέσματα στη 2η αιμοδοσία του συλλόγου στο ΓΕΛ Αμπελώνα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της γ’ τάξης του Λυκείου με τη συμμετοχή και την ευγενική αιμοπροσφορά τους απέδειξαν ότι η νέα γενιά έχει ωριμότητα, ευαισθησία και έντονο το συναίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Αποδίδοντας ο Σύλλογος την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη του, για τη θετική τους ανταπόκριση προς τους κ. Αλέξανδρο Γκουντρουμάνη και Μανώλη Μπαντραλέξη, διευθυντή και υποδιευθυντή του Λυκείου, αντίστοιχα, τους εκπαιδευτικούς που αιμοδότησαν, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από τους κ. Ευθυμία Τσιγάρα -Παλάσκα, γραμματέα, τον κ. τον Αθανάσιο Γκρόζο και τον κ. Αστέριο Καφφέ, πρόεδρο της Ε.Ε. του Συλλόγου βρέθηκαν στο Λύκειο και προχώρησαν στην απονομή ευχαριστηρίων και διπλωμάτων συμμετοχής. Τέλος εκ μέρους του Δ.Σ. της «Ελπίδας» ευχαρίστησαν όσους προσήλθαν και βέβαια όσους αιμοδότησαν. Ακολουθεί η 106η τακτική αιμοδοσία του συλλόγου για το Πάσχα, τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass