Τρίωρες στάσεις εργασίας ενάντια στην αξιολόγηση

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2024 14:11

Τη συνέχιση του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζουν με νέα απεργία-αποχή, όπως αναφέρθηκε στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, θα συνεχιστούν οι τρίωρες στάσεις εργασίας (οι οποίες δεν έχουν κριθεί ως παράνομες ή καταχρηστικές) και αφορούν όλους τους εκπαιδευτικούς για τη διαδικασία της ατομικής παρατήρησης διδασκαλίας, καθώς και τμήματα του εξωδιδακτικού έργου (προπαρασκευαστικές συναντήσεις με διευθυντές και συμβούλους). Την ίδια ώρα θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και οι επιστημονικές δράσεις που θα αναδεικνύουν τον αντιεπιστημονικό – αντιεκπαιδευτικό χαρακτήρα της «αξιολόγησης» των νόμων 4692/20 και 4823 και την ορθότητα των θέσεων της Δ.Ο.Ε. Ακόμη, προγραμματίζονται συναντήσεις με τους τομείς παιδείας των κομμάτων, την ΑΔΙΠΔΕ και το προεδρείο του Ι.Ε.Π., και η δημιουργία σποτ που θα αναδεικνύει την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης απέναντι στη Δ.Ο.Ε και τη δημόσια εκπαίδευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass