Εκδηλώσεις της ΚΝΕ ενόψει συνεδρίου

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2014 20:07 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:00

 Οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν πως «ο φετινός Δεκέμβρης είναι μήνας συνεδρίου για την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας. Είναι ο μήνας που εντείνονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή των εργασιών του 11ου Συνεδρίου της ΚΝΕ στις 18 – 21 / 12 στον Περισσό.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ γεμάτοι επαναστατική αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να «μπούνε» στη ζωή οι αποφάσεις που θα προκύψουν από το συνέδριο. Βγαίνουμε από αυτή την διαδικασία πιο ώριμοι, πιο ικανοί, με πιο στέρεη την πεποίθηση πως μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων στην πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού και της νεολαίας.

Σίγουροι, στο πλευρό του Κόμματός μας του τιμημένου ΚΚΕ στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, τον Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό. Οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ καλούν τους νέους να πάρουν μέρος στο διήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνουν προς τιμή του 11ου Συνεδρίου της ΚΝΕ στο χώρο του ΤΕΙ Λάρισας στις 11 και 12 Δεκέμβρη. Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία της νεολαίας θα αναδειχθούν και θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης στο διήμερο εκδηλώσεων της ΚΝΕ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: Την Πέμπτη 11 Δεκέμβρη (ΤΕΙ Λάρισας) στις 13:30 στην αίθουσα 22 (Λογιστική): Εκδήλωση με θέμα «Το ποδόσφαιρο της αγοράς… δεν παίζεται! Οι εξελίξεις και τι κρύβεται από πίσω». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Λιάπης, υπεύθυνος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη (ΤΕΙ Λάρισας) στις 21:30 στον κεντρικό διάδρομο του ΤΕΙ: Ομιλία από τον Γιάννη Παπαρίζο, μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ. Συναυλία με τα τοπικά σχήματα: Braindrop και Inaw Blue. Μεγάλη Συναυλία με τους «Stelios Magalios and the soundpark»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass