Νέος πρόεδρος στο τμήμα Ξύλου - Επίπλου

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2014 17:29 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:51

Στο Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου της Καρδίτσας, που ανήκει στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου. Εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία και ομοφωνία των μελών ο μοναδικός υποψήφιος, κ. Μιχαήλ Σκαρβέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ως νέος Πρόεδρος του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. για το Α.Ε. 2013-2014.

Ο κ. Μιχ. Σκαρβέλης διαδέχεται τον κ. Γεώργιο Μαντάνη, Καθηγητή του ίδιου Τμήματος, στη θέση του Προέδρου, μετά τη θητεία του τελευταίου το χρονικό διάστημα 10/2012 έως 12/2013, ο οποίος και παρουσίασε θετικό έργο με πολλές δράσεις. Ο απολογισμός του Γ. Μαντάνη κατά τη θητεία μπορεί να διαβαστεί εδώ:

http://www.wfdt.teilar.gr/dbData/News/Apolog_Proedrias_G.Mantani_2012_13.pdf

 

Ο νέος Πρόεδρος κ. Μιχ. Σκαρβέλης κατέχει τη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο της τεχνολογίας ξύλου. Είναι ειδικός και στην τεχνολογία ξύλινων κατασκευών και διδάσκει και τα συναφή μαθήματα «Τεχνολογία ξύλινων κατασκευών Ι και ΙΙ» όπως και τα μαθήματα της «Τεχνολογίας ξύλου Ι» και «Τεχνολογίας παραγωγής επίπλου Ι». Έχει εργαστεί στη βιομηχανία ξύλου τα έτη 1983 και 1984, και εργάστηκε ως Ερευνητής στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών της Αθήνας του ΕΘΙΑΓΕ το διάστημα 1985 έως και 2009. Έχει συμμετάσχει ως έμπειρος ερευνητής - τεχνολόγος ξύλου, σε πλήθος δράσεων και συνεργασιών, και ερευνητικών προγραμμάτων με αντικείμενο την αξιοποίηση των προϊόντων από τον πρωτογενή δασικό τομέα, τη μελέτη των φυσικών και μηχανικών ιδιοτήτων του ξύλου και των προϊόντων του, την έρευνα για την παραγωγή νέων προϊόντων με βάση το ξύλο, την αξιοποίηση και εξοικονόμηση ενέργειας στις δασικές βιομηχανίες καθώς και για θέματα οργάνωσης και μεθόδων επεξεργασίας στις βιομηχανίες ξύλου και επίπλου, και ποιοτικού ελέγχου των συναφών προϊόντων. Ο κ. Μ. Σκαρβέλης υπηρετεί στο Τμήμα Σ.Τ.Ξ.Ε. από το έτος 2009 και θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και θετικά να οδηγεί την πορεία και εξέλιξη του δυναμικού αυτού Τμήματος στο ΤΕΙ/Θ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass