Ημερίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2014 18:35 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:52

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση των Προγραμμάτων Σπουδών στην Ανώτατη Εκπαίδευση». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 12.00 μμ, στο Αμφιθέατρο «Σαράτση» στον τρίτο όροφο του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου στο Βόλο.

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Καθηγητής Παντελής Υψηλάντης, μέλος της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), με θέμα ομιλίας: «Αξιολόγηση και Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση ΑΕΙ μετά τον Ν.40009/2011», ενώ η ημερίδα θα συντονιστεί από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Αθανάσιο Κουστέλιο.

Η ημερίδα, που εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους, αποτελεί μέρος του ανοιχτού διαλόγου για τη Διασφάλιση της Ποιότητας στην Εκπαίδευση και καρπό ουσιαστικής και πολύχρονης προσπάθειας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για ανάδειξη της καινοτομίας, της αριστείας και της ποιότητας σπουδών στην εκπαίδευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass