Μαθητές ενημερώθηκαν για τον εθισμό στο διαδίκτυο

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2014 16:29 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:22

 

 Κοινή εκδήλωση του 4ου και του 7ου ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, με θέμα: «Εθισμός στο Διαδίκτυο και το φαινόμενο του Κυβερνο-εκφοβισμού», πραγματοποιήθηκε το πρωί στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους παιδαγωγικής ευθύνης κ. Λούκα Ηλία και κ. Μπλιούμη Αντώνιο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισήγηση του καθηγητή πληροφορικής κ. Γκαράνη Ιωάννη με θέμα: «Διαδίκτυο: Κίνδυνοι και Προφυλάξεις».

Στη συνέχεια ομάδα μαθητών του 4ου ΕΠΑ.Λ. με υπεύθυνη την καθηγήτρια κα Μουλάκη Ελένη παρουσίασε το θέμα: «Θέσεις και Αντιθέσεις – Το Διαδίκτυο μέσα από τα μάτια των μαθητών». Αμέσως μετά ομάδα μαθητών του 7ου ΕΠΑ.Λ. με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Κριτσινιώτη Αθανάσιο παρουσίασε Θεατρικό Δρώμενο με θέμα τον Εθισμό στο Διαδίκτυο.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ Σιώμος Κωνσταντίνος, ψυχίατρος παιδιών και εφήβων και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, ο οποίος και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μαθητές για το θέμα του Εθισμού στο Διαδίκτυο, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης έγιναν από το ακροατήριο ερωτήσεις προς τον ομιλητή.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Μαργαριτόπουλος Αθανάσιος και η Σχολική Σύμβουλος κα Κόσσυβα Πασχαλίνα.

 

   

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass