ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Βραβεύσεις στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2014 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:41
 
Στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος, στο πλαίσιο της οποίας έγινε ομιλία της αναπληρώτριας καθηγήτριας κ. Βασιλικής Σπύρου με θέμα «Φιλοζωία – Λύσσα και Δημόσια Υγεία».
Στη συνέχεια στα μέλη της απερχόμενης διοίκησης του ΤΕΙ και συγκεκριμένα στους κ. Ιωάννη Κόκκορα (απερχόμενο πρόεδρο), Θεόδωρο Τσιρίκογλου, Παντελή Υψηλάντη και Αργύριο Νούλα (απερχόμενους αντιπροέδρους) απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για τη συνολική τους προσφορά στο Ίδρυμα και στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα.
Σε όλους του παρευρισκόμενους διενεμήθη από ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί οινοποίησης και εμφιάλωσης του Αγροκτήματος του ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων κ. Άρης Γαλλάτος, ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητής κ. Χαραλάμπος Μπιλλήνης, ο αναπληρωτής διοικητής της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας κ. Ιωάννης Ράπτης, ο κ. Απόστολος Λάιος ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Λάρισας, η πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Λάρισας κ. Ειρήνη Παπαιωάννου, ο οικονομικός διευθυντής του Ομίλου STAFF κ. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος της εταιρίας Κρίκος ΑΕ κ. Γεώργιος Νταλακούρας, ο πρόεδρος της ΕΤΕΜ κ. Γεώργιος Βαρταλάς, ο κ. Ευάγγελος Βαγενάς ως εκπρόσωπος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Αγχιάλου, καθώς και το σύνολο σχεδόν του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του ΤΕΙ Θεσσαλίας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass