Ορκωμοσίες αποφοίτων Ιατρικής

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2014 23:11 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:58

Από την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα τελετών ορκωμοσίας αποφοίτων του Ιατρικού Τμήματος Λάρισας που θα γίνει την Τρίτη 11 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», στο κτήριο της ιατρικής στη «βιοπολι» (Μεζουρλο).

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

Αναλυτικότερα, η ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών της  ιατρικής, θα ξεκινήσει στις 9 πμ με χαιρετισμούς που θα απευθύνουν ο, Πρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής  Ιωάννης Μεσσήνης, ο Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας Καθηγητής Χαράλαμπος Μπιλλίνης και ο Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής Καθηγητής Ιωάννης Στεφανίδης.

Οι νέοι πτυχιούχοι είναι οι εξής: Αγγελίδης  Κωνσταντίνος, Γιούργα  Αικατερίνη, Γκόγκος Γεώργιος, Διονύση Ανίσα, Δρίτσα Παγώνα, Ιορδάνου Μαρία, Καραγιάννη Αθανασία, Καρακαντάς Κώστας-Σωτήριος, Λιάκου Μαρία, Λιάπη Μαρία, Μπασδάνης Γεώργιος, Μπούτλας Στυλιανός, Παπαδόπουλος Τιμόθεος-Στέφανος (αναγιγνώσκει τον όρκο), Παπαζαχαρία Αρετή, Παπαοικονόμου Σωτήριος, Πεζήκογλου Ιωακείμ, Τζάκρη Μαίρη, Τζήμας Δημήτριος, Τζουβάρα Σοφία.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

Το πρόγραμμα της ορκωμοσίας μεταπτυχιακών φοιτητών της ιατρικής θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί με χαιρετισμό που θα απευθύνουν ο πρύτανης, ο κοσμήτορας και ο πρόεδρος του Τμήματος.

Οι νέοι πτυχιούχοι του ΠΜΣ «Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας» είναι οι εξής: Δερμιτζάκη Γιασιμούλα, Ζιάγγας Χαράλαμπος, Καζαντζίδου Βασιλική, Κάλφας Χρυσόστομος, Καραμαγκάλη Βασιλική, Κατσαρού Βασιλική, Κόντου Γλυκερία, Μούζα Θωμαή, Μπόλη Δήμητρα, Νιάκα Χρυσάνθη (αναγιγνώσκει τον όρκο), Νίκας Θεοδόσιος, Παπαδούλη Βασιλική, Σιουσιουλούδης Θεοχάρης, Ταχμάζογλου Μαρία, Χρούμπ Παπαβάιου Άρτεμις – Νάντια.

Οι απόφοιτοι του ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη δημόσια υγεία & περιβαλλοντική υγιεινή» είναι οι εξής: Γκατζιώλη Μαρία, Γώγος Πέτρος, Σεξαμπάνη Δέσποινα.

Οι απόφοιτοι του ΠΜΣ «Κλινικές εφαρμογές μοριακής ιατρικής» είναι οι εξής: Γαρυφαλοπούλου Ζωή, Γκοτινάκου Ιωάννα – Μαρία, Καμηνιώτη Αικατερίνη,  Χατζηλιάδου Ελένη.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ

Το πρόγραμμα της ορκωμοσίας υποψήφιων διδακτόρων της ιατρικής, θα ξεκινήσει στις 10:45 πμ με χαιρετισμό που θα απευθύνουν ο πρύτανης, ο κοσμήτορας και ο πρόεδρος του Τμήματος.  ΟΙ νέοι διδάκτορες είναι οι εξής: Αργέντου Νικολέττα, Βαλιάκος Ηλίας, Βασιλόπουλος Αριστείδης, Καραδόντας Ιωάννης, Κουρέας Μιχαήλ, Κουτσοβασίλης Αναστάσιος, Κουσλόγλου Σαββούλα, Λεβισιανός Δημήτριος, Μαμάρα Αντιγόνη, Νεοκλέους Χαράλαμπος, Παπαγιάννης Δημήτριος, Οικονόμου Κατερίνα, Τσούνης Δημήτριος, Φουντούλης Γεώργιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass