Αναβλήθηκε η δίκη για το 9ο Δημοτικό

Δημοσίευση: 09 Απρ 2014 21:10 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:49

 

Για τις 6 Φεβρουαρίου 2015 αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες δίκη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Με αφορμή την υπόθεση ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Δημ. Παπαποστόλου σε δήλωσή του σημειώνει πως, σήμερα «ημέρα πανεργατικής απεργίας, οδηγήθηκα από την πρώην διευθύντρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στα δικαστήρια ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων. Κούμας» , σε μια προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης.

Η κριτική και ο διαφορετικός προβληματισμός δεν αντιμετωπίζονται με την προσφυγή στα δικαστήρια. Σε μια περίοδο που οι κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζόμενων βρίσκονται στο στόχαστρο ανάλγητων πολιτικών, είναι ανεπίτρεπτο να στοχοποιούνται συνδικαλιστικά στελέχη.

Ο Σύλλογος μας, στην πολύχρονη διαδρομή και ιστορία του, στόχο είχε και έχει πάντα την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, την προώθηση των εκπαιδευτικών σκοπών και τη συνοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας» καταλήγει ο κ. Παπαποστόλου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass