Επαφές συνεργασίας ΤΕΙ και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 15 Απρ 2014 16:49 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:59

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Καθηγητής Δρ. Γούλας Παναγιώτης ,προσκάλεσε αντιπροσωπεία του Τμήματος φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να επισκεφτούν το Ίδρυμα και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις αυτού και του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι κ. κ Σφουγγάρης Αθαν, Αναπλ. Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος, ο κ. Γέμτος Θεοφάνης, Καθηγητής, η κ Δημήρκου Ανθή, Καθηγήτρια και η κα Γιαννούλη Περσεφόνη, Επικ. Καθηγήτρια. Από το ΤΕΙ Θεσσαλίας παρόντες ήταν, πέραν του Προέδρου, οι κ.κ. Χαρτώνας Χρυσάφης, Καθηγητής, Αναπληρωτής Πρόεδρος, Βλαχογιάννης Μιχάλης, Καθηγητής, Αναπληρωτής Πρόεδρος, Πατέρας Δημήτρης, Καθηγητής, Διευθυντής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας- Τεχνολογίας Τροφίμων και Διαιτολογίας, Καντάς Δημήτρης, Αναπ. Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, Λέλλης Θεμιστοκλής, Αναπ. Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων και η κ Βογιατζή Ελένη, Αναπλ. Καθηγήτρια, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης παρουσιάσθηκε το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, η αίθουσα πολυμέσων του τμήματος και έγινε γνωριμία με τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού του Τμήματος. Ακολούθησε επίσκεψη στα εργαστήρια των κατευθύνσεων του τμήματος και παρουσίαση του ερευνητικού έργου που επιτελείτε σε κάθε ένα από αυτά. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε μετά την ξενάγηση στα θερμοκήπια του Τμήματος και στις ερευνητικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια στο Αγρόκτημα του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Επίσης μέλη της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας- Τεχνολογίας Τροφίμων και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Φυτόκο Μαγνησίας, μετά από πρόσκληση του Τμήματος, ανταποδίδοντας την προηγούμενη επίσκεψη εκπροσώπων του Τμήματος στο χώρο και στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Θεσσαλίας και του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Η ομάδα αποτελούταν από τους κ.κ. Γούλα Παναγιώτη Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Πατέρα Δημήτριο Διευθυντή της Σχολής, Καντά Δημήτριο Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, Βογιατζή Ελένη Αναπλ. Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπονίας, Δεληγιάννη Κωνσταντίνο Πρόεδρο του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, Μανούρα Αθανάσιο Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, Λέλλη Θεμιστοκλή Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων και Βραχνάκη Μιχαήλ Πρόεδρο του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης φυσικού Περιβάλλοντος .

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass