Αιτήσεις εκπαιδευτικών για Ενισχυτική Διδασκαλία

Δημοσίευση: 17 Απρ 2014 21:23 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:01

 

 

 

 

Συμπληρωματική πρόσκληση, για υποβολή αιτήσεων εκπαιδευτικών στην Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2013-2014, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας και συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:«Οι εκπαιδευτικοί που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους Ενιαίους Πίνακες Προσωρινών Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας έτους 2013-2014 των ειδικοτήτων ΠΕ03 και ΠΕ04.01 οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στο πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας που θα ολοκληρωθεί στις 12-5-2014, να υποβάλουν αίτηση για τις κενές θέσεις σε ΣΚΕΔ που δεν είχαν πληρωθεί με την προηγούμενη πρόσκληση (αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση) στα Γραφεία της Δ.Δ.Ε Λάρισας, Καλλιθέας 11, 2ος όροφος, από Τετάρτη 23-4-2014 έως και Παρασκευή 25-4-2014 και ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους Πίνακες Αναπληρωτών, (θα δουν το όνομά τους για επιβεβαίωση στους Πίνακες που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Λάρισας, dide.lar.sch.gr), θα πρέπει να έχουν μαζί τους μόνο το Δελτίο Ταυτότητας και να συμπληρώσουν την Αίτηση την οποία θα κατεβάσουν από την ιστοσελίδα, είτε θα προμηθευτούν από τα Γραφεία μας κατά την υποβολή. Επίσης Πίνακας με τα ΣΚΕΔ και τις ώρες ανά ειδικότητα βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα και στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass