Η ΕΛΜΕ Λάρισας για την Πρωτομαγιά

Δημοσίευση: 29 Απρ 2014 19:04 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:15

 

Η  ΕΛΜΕ  Λάρισας με ανακοίνωσή της σημειώνει πως «στο πλαίσιο της   Πρωτομαγιάτικης απεργίας   καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Νομαρχίας στις 10:00 π. μ.  όπου θα  γίνει  κατάθεση  στεφάνων  και  στην  πορεία  του  Εργατικού  Κέντρου  Λάρισας  στην  Κεντρική  πλατεία   στις  10:30 π.μ.

Η Κυβέρνηση πειθήνια, όπως και οι προηγούμενες, στη μνημονιακή πολιτική που υπαγορεύει η EE και το ΔNT σέρνει τη χώρα πιο βαθιά στο οικονομικό βάραθρο που τη σπρώχνει ανελέητα η τρόικα. Tο άνοιγμα του Kαιάδα των χιλιάδων απολύσεων στο δημόσιο, το παραπέρα θέρισμα των μισθών ακόμα και των κατώτερων, των συντάξεων που απειλούνται από τη διαρκή κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, η συνέχιση των ασήκωτων φορολογικών χαρατσιών, η ασυγκράτητη διόγκωση του χρέους αποκαλύπτουν τις δημαγωγίες Σαμαρά, ότι έρχεται «ανάπτυξη», σαν μια ακόμα μεγάλη κυβερνητική απάτη. H πολιτική κυβέρνησης- EE- ΔNT οδηγεί σε ένα αδιέξοδο και επιδιώκει να μαντρώσει τους εργαζομένους  σε μια «ειδική οικονομική ζώνη», όπου δεν θα υπάρχουν εργατικά δικαιώματα και θα επικρατεί η φτώχεια και η άγρια εκμετάλλευση, σε μια ζώνη εκτεταμένης ανεργίας και εξώθησης στη μετανάστευση.

Ενοτητα – οργανωση – αλληλεγγυη – αντισταση – αγωνας. Απάντηση μπορεί  να  δώσει ένα ευρύ εργατικό και λαϊκό μέτωπο απόκρουσης και ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής, ένα μέτωπο ενωτικών και όχι διασπασμένων και ασύνδετων απεργιακών αγώνων και συλλαλητηρίων, ένα μέτωπο ταξικής αγωνιστικής αλληλεγγύης των εργαζομένων, της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass