«Γιορτή μαθητικής δημιουργίας»

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2014 18:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:01

 

 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διοργανώνει «Γιορτή μαθητικής δημιουργίας» σήμερα Πέμπτη από τις 5.00 ως τις 8.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Όπως διευκρινίζεται από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας, η γιορτή μαθητικής δημιουργίας είναι ενταγμένη «στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής, αισθητικής - πολιτισμικής αγωγής καθώς και αγωγής υγείας των παιδιών το σχολείο μεταμορφώνεται σε χώρο δημιουργίας και συνεργασίας.

Έχοντας σκοπό τη διάχυση των αποτελεσμάτων στην ευρύτερη τοπική κοινωνία αλλά και την επικοινωνία και την ανταλλαγή προτάσεων-απόψεων και μηνυμάτων ανάμεσα στα σχολεία, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας θα παρουσιάσουν αντιπροσωπευτικά δείγματα από τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονούν στα σχολεία τους με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών των παιδαγωγικών ομάδων».

Τα σχολεία που θα συμμετέχουν, παρουσιάζοντας σύντομα θεατρικά δρώμενα, προβολές, τραγούδια, ποιήματα, ήθη και έθιμα, κατασκευές κλπ., είναι : Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, Στ΄ Τάξη, "Η πολιτεία του νερού".  Δ.Σ. και Ν/Γ Πλατανουλίων, "Από το σχολικό μας κήπο στο δικό μας δάσος".            Σχολή Καραβάνα, Γ΄ Τάξη, " Οι πειρατές των Κυκλάδων".          14o Δ.Σ. Λάρισας, "Δημιουργία εκπαιδευτικού-ψυχαγωγικού παιχνιδιού στο Scratch :'Το ταξίδι του εξωγήινου'."

Ιδ. Εκπαιδευτήρια Ράπτου, Γ΄ Τάξη, «Ο άρτος στη ζωή μας».    37o Δ.Σ. Λάρισας, Ε΄ Τάξη, "Ζωγραφίζοντας γωνιές του σχολείου μας με χρώματα και αρώματα' & "Λέμε ναι στα χαρούμενα πρόσωπα".   4o Δ.Σ. Λάρισας, "Ταξίδι στην ιστορία μέσα από την μελοποιημένη ποίηση".39ο Δ.Σ. Λάρισας, Ε1΄Τάξη, 'Αρωματομυρωδιές και αισθήσεις" και "Παρουσίαση αρωματικών φυτών και βοτάνων. Δ.Σ. Ευαγγελισμού Ελασσόνας, Ε΄ Τάξη, «Καλλιεργώ χειμωνιάτικα λαχανικά». 1 ο Δ.Σ. Αγιάς, Δ2΄ Τάξη, «Αγάπη δίχως όρια». 9o Δ.Σ. Λάρισας, Στ1΄ Τάξη, 'Λάρισα, αδελφοποιημένες πόλεις με αρχαία θέατρα. "Όνειρο θερινής νύχτας", Σαίξπηρ-επιρροές από Ελληνικό αρχαίο θέατρο'. 5o Δ.Σ.Τυρνάβου, Γ΄& Δ΄ Τάξεις, "Ο γάμος των λαχανικών": Παράσταση Μαύρου Θεάτρου. Δ.Σ. Αγίων Αναργύρων, «Φυτοφάρμακα: Ο αόρατος εχθρός». Δ.Σ .Αγίων Αναργύρων, "Στα μονοπάτια της πέτρα και της παράδοσης". 25ο Δ.Σ. Λάρισας, «Ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο του Σχολείου». 27ο Δ.Σ. Λάρισας, «Ο κήπος μας πριν και μετά». Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης, «Οι δημιουργίες μας -Διατροφή». Την ημερίδα θα πλαισιώσει η Χορωδία Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass