Με χορούς η λήξη της 6ης Φοιτητικής Εβδομάδας του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2014 23:47 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:23

 

 

Με παραδοσιακούς αλλά και σύγχρονους χορούς, παρουσία αρκετών συμπολιτών, ολοκληρώθηκε απόψε στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας, η τελετή λήξης της 6ης Φοιτητικής Εβδομάδας Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Μια εκδήλωση που έγινε στην Κεντρική Πλατεία στο πλαίσιο της εξωτερίκευσης των δράσεων του ΤΕΙ με τον πρόεδρο του Ιδρύματος καθηγητή Παν. Γούλα, απευθύνοντας χαιρετισμό να σημειώνει πως, περισσότεροι από 5.000 φοιτητές του Ιδρύματος, στον ελεύθερο χρόνο τους απασχολούνται σε δράσεις του Αθλητικού Τμήματος. «Το ΤΕΙ Θεσσαλίας» τόνισε ο κ. Γούλας «δίνει βαρύτητα στις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις των φοιτητών με τη στήριξη των δράσεων είτε αφορούν στο θέατρο και τη ζωγραφική, είτε στο ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας παράλληλα σε πανελλήνιες εκδηλώσεις».

Τον απολογισμό των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας έκανε ο υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Γεώργιος Μπούτλας, ο οποίος είχε και την επιμέλεια της χθεσινής εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, η χορευτική ομάδα των σπουδαστών του ΤΕΙ παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης. Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Ποντίων φοιτητών  παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς του Πόντου, ενώ η χορευτική ομάδα του συλλόγου Κρητών φοιτητών παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.

Στη συνέχεια έγινε επίδειξη Capoeira από φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΙ ενώ παρουσιάσθηκαν χορογραφίες: Τango και Milonga, Salsa, Chicago girls, Break dance και zumba fitness give me 5. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με βράβευση φοιτητών/αθλητών που πρώτευσαν στους πανελλήνιους φοιτητικούς αγώνες και στους διατμηματικούς αγώνες του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass