«Κάνε την εκπαίδευση επιτυχία» σήμερα στο Χατζηγιάννειο

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2014 10:47 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:28

 

Eκδήλωση με θέμα: «ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – Λύσεις στα σύγχρονα μαθησιακά προβλήματα» διοργανώνουν σήμερα Τρίτη 17 Ιουνίου ,  στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο οι  “Εθελοντές Λάρισας”  σε συνεργασία με το Genius Language Center.

Η εκδήλωση έχει προετοιμαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στις περιόδους εξετάσεων αλλά ξεκινάνε πολύ νωρίτερα και να δίνει λύσεις σ’ αυτά.

Σημαντική θα είναι η παρέμβαση της ψυχολόγου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» κ. Ματίνας Γαβριήλογλου, με θέμα Κάνε την διαφορά – Μίλα τώρα, που θα έχει ως στόχο την προσέγγιση του φαινόμενου του εκφοβισμού και τον διαχωρισμό του από οποιαδήποτε άλλη μορφή βίας ή επιθετικότητας. Θα αναλυθούν τα χαρακτηριστικά των εμπλεκόμενων παιδιών και των παρατηρητών αλλά και ο ρόλος τους στην εκδήλωση του φαινόμενου. Επίσης θα παρουσιαστούν πρακτικοί τρόποι αντίδρασης τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς.

Ενδιαφέρουσες θα είναι και οι τοποθετήσεις των άλλων δυο ομιλητών που θα είναι οι PhD Σπιτιέρης Σπυρίδων – LSM – Διδάκτωρ Διοίκησης Επιχειρήσεων – Εξελικτικής Ψυχολογίας με θέμα: Η ψυχολογία του νικητή στις εξετάσεις και Δημήτρης Ζιώγας – Διευθυντής σπουδών του Genius Language Center με θέμα: Οι 12 τύποι μαθητών που αποτυγχάνουν στις εξετάσεις
Η αφίσα της εκδήλωσης φιλοτεχνήθηκε  από τον ζωγράφο και γραφίστα Σωτήρη Salvador Γεροκώστα  ενώ το ζωγραφικό θέμα της – μαζί με άλλα έργα που ετοιμάζει ο γνωστός καλλιτέχνης – θα κοσμήσουν τα γραφεία που δημιουργεί «Το χαμόγελο του παιδιού» στην Λάρισα. 

Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με την ψυχολόγο του Εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» κ. Ματίνα Γαβριήλογλου ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Φώτης Βακιρτζηδέλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass