Δίχασε η αξιολόγηση τους διευθυντές σχολείων

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2014 17:16 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:31

Δίχασαν, τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων του νομού Λάρισας, τα επαναληπτικά σεμινάρια αξιολόγησης, καθώς σχεδόν οι μισοί από αυτούς, αποφάσισαν να εισέλθουν στις αίθουσες του 4ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας, για να τα παρακολουθήσουν, δίνοντας τέλος στην αντίσταση που προέβαλλαν στο πρώτο κάλεσμά τους.

Ειδικότερα κατά την επανάληψη της πρόσκλησή τους, για συμμετοχή

στο διήμερο σεμινάριο, που πραγματοποιείται στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης για τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων, συμμετείχε πάνω από το 50% αυτών, στη Λάρισα, με τους υπόλοιπους να παραμένουν έξω από το κτίριο, απεργώντας και συνεχίζοντας την στάση διαμαρτυρίας τους.

ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΑΝ

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Αντίθετα στην Ελασσόνα, κανένας διευθυντής σχολείου, δεν συμμετείχε σε σεμινάριο για την αξιολόγηση, που οργάνωσε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ελασσόνας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, καθώς όπως υποστηρίζουν ούτε καν κλήθηκαν!

Σχετικά με αυτό, η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας ανακοίνωσε: «Προγραμματίζουν σεμινάρια για τους διευθυντές σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, σε μεικτά τμήματα μαζί με τους διευθυντές των αντίστοιχων σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρίς να έχουν στείλει  μέχρι και μια μέρα πριν την πραγματοποίησή τους, εγγράφως πρόσκληση συμμετοχής στους διευθυντές σχολείων!».

Η ΕΛΜΕ μάλιστα, κάλεσε τους διευθυντές «…να συνταχθούν με τον κλάδο και να μην πάρουν μέρος σε αυτά. Το συνδικάτο τους καλύπτει με την προκήρυξη απεργίας  (τρίωρες στάσεις 8πμ. -11π.μ από ΕΛΜΕ και 11π.μ. -2 μ.μ. από ΟΛΜΕ)».

 

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass