Φεστιβάλ νέων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2013 22:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:52

Το δεύτερο τους Φεστιβάλ διοργανώνουν το Σάββατο 5 Οκτώβρη 2013 οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, στην Πλ. Λαμπρούλη (Φρούριο), με σύνθημα «Ανατρέπουμε το παρόν, δημιουργούμε το μέλλον!».

Οπως σημειώνουν οι διοργανωτές «για δεύτερη χρονιά και φέτος όλοι εμείς οι νέοι και νέες που συμμετέχουμε στο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούμε το Φεστιβάλ μας.  Την περίοδο αυτή που διανύουμε το πολιτικό σύστημα έχει θέσει την νεολαία στο περιθώριο, οι θεσμοί της Δημοκρατίας θέτονται υπό διακύβευση, γενικότερα όλα τα λαϊκά στρώματα δέχονται μια συντεταγμένη επίθεση από το μνημονιακό μπλοκ. Εμείς με όπλα μας την συλλογικότητα την αλληλεγγύη και την δημοκρατία  τολμάμε να φέρουμε την αλλαγή παρουσιάζοντας το δικό μας εναλλακτικό πολιτικό πρόταγμα. Η λογική μας, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και την μαζική κουλτούρα, είναι να δημιουργήσουμε μία νεανική πολιτιστική αντιπρόταση μέσα από εκδηλώσεις και δρώμενα.

Απευθυνόμαστε σε κάθε φοιτητή, άνεργο, επισφαλώς εργαζόμενο. Απευθυνόμαστε σε κάθε έναν ο οποίος πλήττεται και αμφισβητεί τη νεοφιλελεύθερη πολιτική τους, σε κάθε έναν που παλεύει για την ανατροπή των μνημονίων, για την πραγματική δημοκρατία και την αξιοπρέπεια».

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία-συζήτηση, στις 7:30 μ.μ., με θέμα «Η νεολαία στο στόχαστρο» και ομιλητές τον Τάσο Κορωνάκη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, την Ηρώ Διώτη, βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και τον Αλέξανδρο Ζαχιώτη μέλος του συντονιστικού των νέων ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ακολουθήσει συναυλία (στις 10:00 μ.μ.) με το μαθητικό συγκρότημα  String Rolls και τους Los Mujeros. Στον χώρο θα υπάρχουν παράλληλα: Θεματικές ενότητες, εκθέσεις φωτογραφίας, Βιβλιοπωλείο, Χορευτικά δρώμενα, Συνελεύσεις, Μπαρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass