Τιμητική διάκριση για τον πρύτανη Ιωάν. Μεσσήνη

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2013 15:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:10

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο , σε ειδική τελετή απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου μέλους του Βασιλικού Κολλεγίου των Μαιευτήρων - Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (fellow ad eundem) στον καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας του Ιατρικού τμήματος Λάρισας και πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννη Μεσσήνη.

Όπως σημειώνεται από το Γραφείο Διαμεσολάβησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «η διάκριση αυτή δόθηκε ως αναγνώριση του σημαντικού ερευνητικού και επιστημονικού έργου του κ. Μεσσήνη στη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Η διάκριση αυτή δίδεται σε επιστήμονες με εξαιρετική διεθνή αναγνώριση και μέχρι σήμερα  έχει δοθεί σε ελάχιστους επιστήμονες του κλάδου .

Η επιστημονική προσφορά του καθηγητή Μεσσήνη έχει σχέση με τον τομέα της έρευνας στον τομέα της αναπαραγωγής. Εκτός της έρευνας βέβαια , πρέπει να σημειωθεί ότι η κοινωνική προσφορά της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , η οποία κατέχει και Ευρωπαική διαπίστευση, υπό την διεύθυνση του καθηγητή Μεσσήνη, είναι μεγάλης σημασίας, αφού λειτουργεί στην περιοχή της Λάρισας εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου διαπιστευμένο κέντρο Εξωσωματικής με ποσοστά επιτυχίας εφάμιλλα των γνωστών κέντρων της Ευρώπης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass