Υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE σε πρωτοετείς φοιτητές

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2013 16:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:14

Λήγει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ - COSMOTE 2013-2014, που στηρίζει για δωδέκατη συνεχή χρονιά πρωτοετείς φοιτητές σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης που σπουδάζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ – COSMOTE απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές από όλους τους νομούς της Ελλάδας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και σπουδάζουν σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, μακριά από την πόλη κατοικίας τους. Για τις 20 Υποτροφίες, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280 €) δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι υποψήφιοι που έχουν αποφοιτήσει κατά το 2013 από Ελληνικά Δημόσια Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια και έχουν εισαχθεί, μέσω του συστήματος Πανελλαδικών εξετάσεων, σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης της χώρας μας (ενδεικτικά από την συγκεκριμένη κατηγορία εξαιρούνται οι Αστυνομικές, οι Στρατιωτικές και οι Εκκλησιαστικές Σχολές). Επιπλέον, στο ίδιο πλαίσιο και με τις ίδιες προϋποθέσεις συμμετοχής, ο ΟΤΕ και η COSMOTE θα απονείμουν και Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων είκοσι οχτώ ευρώ (1.528€) η καθεμία. Φέτος, παράλληλα με τα κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια, για την επιλογή των υποτρόφων και διακριθέντων θα ληφθεί υπόψη και η σχολική επίδοσή τους

 

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.ote-cosmote-scholarships.gr, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass