Η ΚΝΕ καταγγέλει την κοσμήτορα Γεωπονίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2013 12:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:35

Οι Οργανώσεις  Βάσης Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας της ΚΝΕ σε καταγγελία τους με αφορμή τη μη παραχώρηση αίθουσας σημειώνουν  τα εξής: «Δεν πρέπει να γίνονται πολιτικές εκδηλώσεις στο πανεπιστήμιο. Αυτή ήταν η απάντηση της κοσμητείας της σχολής Γεωπονικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε αίτημα της ΚΝΕ για πραγματοποίηση εκδήλωσης για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, μέσα από τη νέα ΚΑΠ οπού θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Ρίζος Μαρούδας.

Είναι καθαρά εμπόδια στη δράση των κομμουνιστών φοιτητών στη σχολή. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Ας μας πει η κυρία κοσμήτορας. Ο κ. Αγοραστός δεν μίλησε πολιτικά σε εκδήλωση στη σχολή; Ο πρόεδρος των βιομηχάνων Θεσσαλίας;

Στις φιέστες που οργανώνει το πανεπιστήμιο λένε με ένα στόμα να ανοιχτεί το πανεπιστήμιο και να συνδεθεί με την τοπική κοινωνία. Οι νόμοι που στηρίζουν το λένε, ο νόμος πλαίσιο που η ΚΝΕ με νύχια και με δόντια αντιπαλεύει. Άρα κοινωνία για αυτούς είναι οι βιομήχανοι και το σινάφι τους. Είναι ο Αγοραστός που είναι γνωστό τι στάση κρατάει απέναντι στους αγρότες και στα προβλήματά τους. Όχι η αντίθετη άποψη από την κυρίαρχη πολιτική. Ότι είναι απέναντι στην ΕΕ και την πολιτική του κεφαλαίου δεν χωράει στο Πανεπιστήμιο.

Είπε:  «Οι αίθουσες είναι για να γίνονται μαθήματα και μόνο, βρείτε άλλο χώρο.»  Ακόμα και τα μαθήματα έχουν πολιτικό περιεχόμενο. Δεν μπορεί άλλωστε να είναι αλλιώς. Τι θέλει δηλαδή να ακούμε αυτό που μας λένε και να λέμε ότι έτσι είναι χωρίς να υπάρχει αντίθετος λόγος.

Έκανε την αρχή η Διαμαντοπούλου και συνεχίζουν Καθηγητάδες, Διοικήσεις και τα τσιράκια τους μέσα στους φοιτητές. Θέλουν να τελειώνουν με το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα γι αυτό δεν θέλουν την ΚΝΕ στο πανεπιστήμιο. Δεν θέλουν να υπάρχει οργανωμένη συλλογική έκφραση των φοιτητών. Τους λέμε πάρτε το χαμπάρι: με τους ΚΝιτες δεν θα τα βγάλετε εύκολα πέρα. Θα είναι πάντα απέναντί σας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass