Συλλαλητήριο γαι την Ειδική Αγωγή

Δημοσίευση: 16 Απρ 2013 14:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:37
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας αποφάσισε την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας την Παρασκευή 19 Απριλίου , τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου (8:00π.μ.- 11:00 π.μ) προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας στις 13:00. Παράλληλα   το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κήρυξε πανελλαδική τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 19 του Απρίλη, τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου (11:00 - 14:00) και τις τρεις πρώτες του απογευματινού προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο.
Όπως σημειώνεται από τους εκπαιδευτικούς «εδώ και μια δεκαετία οι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Ειδικής Αγωγής της χώρας μας, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς λειτουργικές ανάγκες στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Εργάζονται κάθε χρόνο στα Ειδικά Σχολεία, στα Τμήματα Ένταξης, στις δομές της Ειδικής Αγωγής, μόνο ως συμβασιούχοι / αναπληρωτές (ΠΕ61 - ΠΕ 71) καθότι ποτέ δε διορίστηκαν είτε μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ Ειδικής Αγωγής (προκηρύχθηκε δυο φορές αλλά ακυρώθηκε) είτε μέσω της πολύχρονης προϋπηρεσίας τους (εκατοντάδες έχουν συμπληρώσει 30μηνο)».
Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε συνεργασία με τη ΔΟΕ θα προχωρήσει στην εκμίσθωση λεωφορείου από τη Λάρισα για τη μεταφορά των συναδέλφων, εφόσον υπάρχει ικανός αριθμός συμμετεχόντων . Δηλώσεις συμμετοχής στο FAX 2410 253 013 του Συλλόγου μέχρι την Τετάρτη 17 Απριλίου και μέχρι ώρα 20:00.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass