ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ

Βολές κατά της «Εκκίνησης» από τη Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2015 8:12

 

Η Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, σε ανακοίνωσή της για το θέμα της συγκρότησης σε σώμα τόσο του διοικητικού συμβουλίου της ΔΟΕ όσο και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Εκκίνηση έκανε δυο διαφορετικές προτάσεις συγκρότησης προεδρείων των Δ.Σ της ΔΟΕ και του Δ.Σ του συλλόγου εκπ/κων Π.Ε. Λάρισας Κ.Κούμας.

Οι δύο προτάσεις είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες και εξυπηρετούν την Εκκίνηση στη διεκδίκηση θέσεων στα προεδρεία των δυο Δ.Σ., όπως τη βολεύει κάθε φορά, ανάλογα με τη δύναμή της στα εκλεγμένα μέλη.

Για τη συγκρότηση του Προεδρείου της ΔΟΕ πρότεινε συγκρότηση Προεδρείου στη βάση θέσεων μιας και το αντιπροσωπευτικό αναλογικό κατά τη γνώμη της είναι διεκπεραιωτικό και αναποτελεσματικό.

Στο Δ.Σ της ΔΟΕ έχει ένα μόνο μέλος εκλεγμένο.

Για το προεδρείο του Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κων Π.Ε. Λάρισας Κ.Κούμας πρότεινε αντιπροσωπευτικό αναλογικό Προεδρείο, διεκδικώντας τη θέση του προέδρου μιας και έχει την πλειοψηφία με τρία μέλη εκλεγμένα στο Δ.Σ.

Η ΔΗ.ΣΥ. στήριξε και ψήφισε τον πρόεδρο της Εκκίνησης στην πρώτη συγκρότηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, πριν από έναν χρόνο, σεβόμενοι τη δημοκρατική μας θέση, του αντιπροσωπευτικού αναλογικού Προεδρείου.

Επίσης και φέτος μετά την παραίτηση του προέδρου και πάλι υπερασπιζόμενοι τη θέση μας, στηρίξαμε με την ψήφο μας την εκλογή του νέου προέδρου της Εκκίνησης. Πού είναι η υποκρισία στη στάση μας κύριοι κειμενογράφοι της Εκκίνησης;

Αλλά για μία ακόμη φορά θέλετε να παραπλανήσετε το σώμα των συναδέλφων, συκοφαντώντας και λασπώνοντας παρατάξεις και θέσεις!

Σχετικά με την παραίτηση του προέδρου του Συλλόγου, συμφωνούμε απόλυτα με την αιτιολογία της παραίτησής του, όπως την κοινοποίησε ο ίδιος, πραγματικά είναι αντιδεοντολογικό το ίδιο πρόσωπο να κατέχει τις δύο θέσεις του προέδρου και του αιρετού. Διαφωνούμε ως ΔΗ.ΣΥ. ως προς τον χρόνο της παραίτησής του. Αφού το γνώριζε, το παραδέχτηκε, γιατί δεν το έκανε νωρίτερα; Για μας έπρεπε να είχε παραιτηθεί αμέσως μετά τις εκλογές των αιρετών.

Πρωτόγνωρο, επίσης, στα συνδικαλιστικά χρονικά, Συνδικαλιστική παράταξη να προτρέπει το σώμα των μελών του Συλλόγου, μέσω κειμένου, να ψηφίσουν «σωστά» στις εκλογές του Γενάρη φωτογραφίζοντας συγκεκριμένο κόμμα! Μπερδεύτηκε το συνδικάτο με το κόμμα ή έγιναν και είναι ένα;

Και διαβάζοντας το τελευταίο σύνθημά τους όπως το γράφουν οι ίδιοι «Το παλιό πεθαίνει, το νέο δυσκολεύεται...». Σίγουρα έχουν ταυτιστεί κόμμα και Συνδικάτο!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass