ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥΠ

Δωρεάν συμβουλευτική σε μαθητές

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2015 8:24

 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Λάρισας παρέχει Συμβουλευτική στήριξη και Πληροφόρηση σε θέματα και ενέργειες Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε μαθητές, γονείς, νέους, ενώ υποστηρίζει το έργο των καθηγητών/τριών, που εφαρμόζουν τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό (ΣΕ.Π.) στα σχολεία.

Αναφορικά με τη Συμβουλευτική, δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές και γονείς για ατομικά ραντεβού με τη χρήση και ψυχομετρικών εργαλείων.

Στο πλαίσιο της Πληροφόρησης Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το ΚΕ.ΣΥ.Π. διαθέτει πληροφοριακό και ενημερωτικό υλικό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε αυτό.

Αποσκοπεί αφενός στην αποτελεσματικότερη εφαρμογή του Σ.Ε.Π. στο σχολείο και αφετέρου στην αρωγή των μαθητών, ώστε να προχωρήσουν σε αποτελεσματικότερες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές και ενσυνείδητες αποφάσεις.

Το Κέντρο στεγάζεται στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στην οδό Καλλιθέας 11 (τηλέφωνο 2410-258405). Υπεύθυνες είναι η κ. Γαλάνη Νίνα και η κ. Βλαχοδήμου Ευπραξία.

Οι ώρες λειτουργίας για το κοινό είναι οι εξής: Δευτέρα 08:30 – 14:00 Τρίτη 8:30 – 18:00. Τετάρτη 8:30 – 18:00. Πέμπτη 08:30 – 18:00 και Παρασκευή 8:30 – 14:00.

Για ατομική ή ομαδική συμβουλευτική ή/και πληροφόρηση μαθητών/τριών και εξοικείωσή τους με τις παρεχόμενες δυνατότητες πληροφόρησης, συνιστάται τηλεφωνική προσυνεννόηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass