Ξεκινά το μεταπτυχιακό για κατασκευή προϊόντων από ξύλο

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2015 16:37

 

Την προσεχή Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 ξεκινούν τα μαθήματα του 1ου αυτοδύναμου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου με τίτλο: «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο», στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην πόλη της Καρδίτσας.

Τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου θα διεξάγονται τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, προκειμένου να διευκολυνθούν φοιτητές που εργάζονται και διαμένουν μακριά από την έδρα του Τμήματος, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΗΜΕΡΑ /ΩΡΕΣ
Διοίκηση Παραγωγής και Λειτουργιών ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 16.00-18.00
Καινοτόμα Προϊόντα Ξύλου και Υλικά ΝΤΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18.00-20.00
Μάρκετινγκ νέων προϊόντων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΣΑΒΒΑΤΟ: 09.00-11.00
Νέες Τεχνικές Ξυλοκατασκευών ΣΚΑΡΒΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΒΒΑΤΟ: 11.00-13.00
Εφαρμογές Ευφυών Συστημάτων στις Επιχειρήσεις και τη Βιομηχανία ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΑΝΤ. ΣΑΒΒΑΤΟ: 13.00-15.00

Κατά το Α.Ε. 2015-2016 θα παρακολουθήσουν το ΜΠΣ είκοσι επτά (27) φοιτητές, η επιλογή των οποίων έγινε κατόπιν αξιολόγησης, πληρώντας τα συγκεκριμένα κριτήρια που είχαν τεθεί σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3866/24.6.2015 απόφαση του Προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλίας (ΦΕΚ 1450/10.7.2015, τ. Β’). Οι φοιτητές αυτοί με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

Αγγελάκη Αθανασία, Αργύρης Βασίλειος, Δεληγιάννη Βασιλική, Δέλφος Ιωάννης, Δρακόπουλος Ηλίας, Ηλίας Ιωάννης, Καλλιβωκάς Παναγής, Κανελλοπούλου Ιωάννα, Καραγιάννης Αντώνιος, Καραγιάννης Νικόλαος, Μάνδρου Χρύσα, Μαστρογιώργος Αθανάσιος, Μήσιος Γεώργιος, Μουσιλόπουλος Κων/νος, Νικολακάκος Μιλτιάδης, Ντενισιώτης Ιωάννης, Ονουφρίου Ανδρέας, Παππάς Μιλτιάδης, Πετεινάρα Εβελίνα, Πλακιά Νίκη, Πλατογιάννη Ευανθία, Ράμμου Αικατερίνη, Σακελλαρίου Ευάγγελος, Τασσιοπούλου Κων/να, Τσαλίκης Σταύρος, Τσουτσουλίγκας Νικόλαος και Φερφυρή Σωτηρία.

Οι καθηγητές που θα διδάξουν σε αυτό το Μ.Π.Σ. για το Α.Ε. 2015-16 θα είναι οι εξής:

  • Παπαδόπουλος Ιωάννης, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας
  • Νταλός Γεώργιος, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας
  • Σκαρβέλης Μιχαήλ, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας
  • Καραγεώργος Αντώνιος, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας
  • Κυράτσης Παναγιώτης, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας
  • Καραγκούνη Γλυκερία, Καθηγήτρια Εφαρμογών ΤΕΙ Θεσσαλίας
  • Ντιντάκης Ιωάννης, Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Θεσσαλίας
  • Τρίγκας Μάριος, Λέκτορας Α.Π.Θ.
  • Κακαράς Ιωάννης, τ. Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2/1.10.2015 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. Διευθυντής του Μ.Π.Σ. έχει οριστεί ο καθηγητής Ιωάννης Παπαδόπουλος με θητεία μέχρι 31/8/2017, με αναπληρωτή τον επίκουρο καθηγητή Αντώνη Καραγεώργο. Η Συντονιστική Επιτροπή του ΜΠΣ «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» που αποτελείται από τους: Ιωάννη Παπαδόπουλο, Καθηγητή ως Πρόεδρο, Γεώργιο Νταλό, Καθηγητή και Ιωάννη Ντιντάκη, Καθηγητή Εφαρμογών, ως μέλη.

Οι φοιτητές που αιτήθηκαν τη συμμετοχή τους στο ΜΠΣ ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ για το Α.Ε. 2015-16 είναι απόφοιτοι των εξής Τμημάτων: Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (58%), Πολυτεχνικών Σχολών (10%), ΣΤΕΦ (10%), Δασοπονίας & Δ.Φ.Π. (10%), Οικονομικών Σχολών (6%) και Θετικών Επιστημών (6%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φοιτήτρια Κανελλοπούλου Ιωάννα, έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων και έλαβε υποτροφία απαλλαγής από την καταβολή διδάκτρων (1.400 €) για το 1ο εξάμηνο σπουδών της. Υποτροφία θα δοθεί και στον πρωτεύσαντα φοιτητή του 1ου εξαμήνου σπουδών με απαλλαγή καταβολής διδάκτρων για το 2ο εξάμηνο σπουδών του.

Τέλος, σημειώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2/1.10.2015 απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου, δίνεται η δυνατότητα σε ένα (1) μέλος του προσωπικού του ΤΕΙ Θεσσαλίας, που πληροί τα κριτήρια του έχουν οριστεί για το εν λόγω ΜΠΣ, να εισάγεται κατ' εξαίρεση και πέραν του αριθμού των τριάντα (30) φοιτητών που αποτελεί το ανώτατο όριο, χωρίς την καταβολή διδάκτρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass