ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΗΞΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Παρουσίαση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2015 22:33

 

Απολογισμός του προγράμματος Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων (ΠΕΓΑ) με τίτλο «Σύγχρονες Τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Αντιρρύπανση», καθώς και απονομή πιστοποιητικών των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της ΣΔΟ του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγιναν θεματικές διαλέξεις στο

αντικείμενο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της εξοικονόμησης

ενέργειας από επαγγελματίες του χώρου και αναλυτικότερα το πρόγραμμά της περιλάμβανε τα εξής: χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παν. Γούλα, από τον πρόεδρο Ι.Δ.Β.Ε. του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

κ. Χαρτώνας Χρυσάφης, από τον Επ. Καθηγητή Τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Διοίκησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δήμου Λαρισαίων κ. Γ. Σούλτη, από εκπρόσωπο του Τ.Ε.Ε., Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφ. Τμ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων–Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κ. Νικ. Παπαγεωργίου και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών Μαγνησίας κ. Μάρκο Σωκράτη.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του ΠΕΓΑ από τον κ. Βλαχογιάννη Μιχαήλ, καθηγητής και επιστημονικά υπεύθυνος του έργου, και ακολούθησαν οι εξής διαλέξεις:

-Εφαρμογές σύγχρονων τεχνολογιών στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, από τον κ. Καλομοίρη Αθανάσιος, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχ.,Daikin Airconditioning Hellas

-Εξωτερική θερμομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας, από τον κ. Αχ. Σακαβό, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός, Knauf Γυψοποιία Α.Ε.Β.Ε.

-Φωτοβολταϊκά συστήματα, από τον κ. Δημ. Παπαστεργίου, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχ. Η/Υ, Δήμαρχο Τρικκαίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά ΠΕΓΑ «Σύγχρονες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και αντιρρύπανσης» καθώς και τα πιστοποιητικών ΠΕΓΑ «Προσαρμογή της Γεωργικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και ειδικότερα στην περιορισμένη χρήση υδάτινων πόρων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass