ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Επιμόρφωση βιολόγων

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2015 16:58

 

Επιμορφωτικό σεμινάριο πραγματοποίησε εικοσαμελής ομάδα καθηγητών Βιολογίας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο Βιολογικό της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στους σύγχρονους και εξαιρετικά προσεγμένους εργαστηριακούς χώρους του και υπό την καθοδήγηση της Δρ. Μαρίας Σάτρα, ΕΔΙΠ Μοριακής Βιολογίας, η οποία επιμελήθηκε και υποστήριξε το σεμινάριο επιμόρφωσης, οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν πάνω στις σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους της Μοριακής Βιολογίας, πολλές απ΄τις οποίες, με τη ραγδαία εξέλιξη της επιστήμης συναντούσαν για πρώτη φορά. Εργάστηκαν σε ομάδες, με εξαιρετικό ενδιαφέρον πάνω στις τεχνικές αυτές, πολλές απ΄ τις οποίες αποτελούν αντικείμενο εργαστηριακών ασκήσεων στα σχολεία. Κατά γενική ομολογία όλοι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το σεμινάριο, τόσο στο επιστημονικό του μέρος όσο και στην εξαιρετικά φιλική παιδαγωγική προσέγγιση της κ. Σάτρα και των συνεργατών της. Δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκφράστηκε για τη συγκεκριμένη επιμόρφωση, το ΕΚΦΕ Λάρισας, στα πλαίσια του προγράμματος της διαρκούς υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου, θα επαναλάβει την επίσκεψη αμέσως μετά τις γιορτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass