ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ε΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΩΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Εργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2015 16:59

 

 

Η «Εταιρία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (ΕΑΔΠ) διοργανώνει Εργαστήρι Εκπαιδευτικής Ρομποτικής  για παιδιά από Ε’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου και προσφέρει στις εγκαταστάσεις της στο Πανεπιστήμιο του Βόλου, ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται το πεντάμηνο Δεκέμβριος 2015-Απρίλιος 2016 και στόχος του είναι: Τα παιδιά και οι έφηβοι να ενθουσιαστούν με την Επιστήμη και την Τεχνολογία και να αξιολογήσουν τη προσφορά τους στην ευημερία του σύγχρονου ανθρώπου, να αναπτύξουν δεξιότητες στις Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Μηχανική και τα Μαθηματικά (STEM), να αποκτήσουν την ιδέα του ομαδικού πνεύματος

να ενθαρρυνθούν προκειμένου να λύνουν σύνθετα πρότζεκτ με ένα δημιουργικό τρόπο και να εξοικειωθούν με τον εθνικό διαγωνισμό Ρομποτικής FLL.

Πρόκειται για ένα εργαστήρι δημιουργικής μάθησης μέσα από την κατασκευή και το παιχνίδι με  όχημα την Ρομποτική και θέμα: “ Η Ανακύκλωση των υλικών. Η περιπέτεια Αρχίζει!…”

Τα παιδιά με την χρήση του πακέτου της σειράς Lego Mindstorms EV3  Education θα μπορούν να σχεδιάζουν, να κατασκευάζουν και να προγραμματίζουν  τα δικά τους ρομπότ, προσδίδοντας σε αυτά  ποικίλες συμπεριφορές. Παράλληλα θα μαθαίνουν να εργάζονται ομαδικά, να επιλύουν προβλήματα και να υλοποιούν projects. 

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν είκοσι (20) μαθήματα, διάρκειας 120 λεπτών το κάθε ένα. Αριθμός συμμετεχόντων έως 24 άτομα. Τιμή 25 ευρώ/μήνα (125 ευρώ για 5 μήνες). Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου 2015. Πληροφορίες στην κ.Τσαγγαρή Αποστολία, Τηλ.: 6974168178

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass