ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Κλειστά σχολεία για τις εκλογές της ΕΛΜΕ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2015 17:01 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Δεκ 2015 17:07

 

 

Η απολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 59) και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου της, τις ώρες 1:30μ.μ. ως 7:00μ.μ., σε αίθουσες του 1ου λυκείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου).

Όπως ανακοινώθηκε: «Αποφασίστηκε η χορήγηση (ΔΔΕ ν. Λάρισας αρ. πρωτ. 28629) άδειας απουσίας μιας ημέρας από τα διδακτικά τους καθήκοντα, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στην συνέλευση και στις εκλογές. Δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες (Γ.Σ. και εκλογές) έχουν:

Όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στην Β΄θμια Εκπαίδευση Λάρισας με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι .

Οι αποσπασμένοι από την δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Λάρισας καθώς και οι αποσπασμένοι (μέλη ΕΛΜΕ) σε βιβλιοθήκες, ΓΑΚ και άλλους φορείς του δημοσίου. Οι αποσπασμένοι από άλλον Νομό.

Στην περίπτωση των αποσπασμένων, θα πρέπει να προσκομιστεί στην ΕΛΜΕ Λάρισας βεβαίωση μέλους και καταβολής εισφοράς από την ΕΛΜΕ που ανήκουν. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και με αποστολή της βεβαίωσης από την ΕΛΜΕ οργανικής θέσης (μετά από επικοινωνία του ενδιαφερόμενου εκπαιδευτικού) στην ΕΛΜΕ Λάρισας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στην περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί η συνδρομή στην ΕΛΜΕ οργανικής θέσης, καταβάλλεται στην ΕΛΜΕ Λάρισας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass