ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

Στην τελική ευθεία οι υποψήφιοι διευθυντές εκπαίδευσης

* Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα δηλώνουν οι δύο νικητές των εκλογών

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2016 21:16

Στην τελική ευθεία των δοκιμασιών τους, μπήκαν οι δεκατέσσερις υποψήφιοι για τις θέσεις διευθυντών, των διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας.

Μετά τις προχθεσινές εκλογές, που ανέδειξαν τους υποψήφιους οι οποίοι έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή στην εκπαιδευτική κοινότητα και συγκεκριμένα σε αυτή των διευθυντών και υποδιευθυντών σχολείων του νομού, η διαδικασία επιλογής τους, συνεχίζεται με συνεντεύξεις τους και συγκεκριμένα: των υποψηφίων για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα γίνουν την Τρίτη 12-1-2016, την Παρασκευή 15-1-2016 και τη Δευτέρα 18-1-2016 , ενώ αντίστοιχα των υποψηφίων για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Τετάρτη 13-1-2016 και την Πέμπτη 14-1-2016.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Λάρισα, Μανδηλαρά 23, 4ος όροφος), ενώπιον των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, από 27/1/2016 έως 29/1/2016 αναμένεται η πρόταση τοποθέτησης διευθυντών Εκπαίδευσης από τα Συμβούλια Επιλογής και η απόφαση τοποθέτησης διευθυντών Εκπαίδευσης, από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Την 1η Φεβρουαρίου 2016, αναλαμβάνουν υπηρεσία οι νέοι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχθηκαν το αποτέλεσμα οι νικητές, των εκλογών για την ανάδειξη διευθυντών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας ν. Λάρισας, αντίστοιχα και δηλώνουν τα εξής:

-ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: «Η εκλογική διαδικασία ήταν άψογη. Παρόλο που το ψηφοδέλτιο περιλάμβανε συναδέλφους αξιόλογους και ικανότατους για τη διοίκηση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εν τούτοις το αποτέλεσμα υπήρξε συντριπτικό, ως αποδοχή του έργου διαχείρισης της Διεύθυνσης, ως αναπληρωτής διευθυντής.

Η εμπιστοσύνη που εκφράστηκε, με το αποτέλεσμα στο πρόσωπό μου, βαρύνει επιπλέον το φορτίο, ώστε η προσδοκία να γίνει πράξη για μια καλύτερη διοίκηση στην εκπαίδευση με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και υψηλότερη ποιότητα.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους, από τα βάθη της καρδιάς μου, με την υπόσχεση τα οράματα να γίνουν πραγματικότητα, για ένα καλύτερο σχολείο, για μια πιο αναβαθμισμένη εκπαίδευση».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ: «Θα ήθελα μέσα απ’ την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους συναδέλφους διευθυντές και υποδιευθυντές για την εμπιστοσύνη τους.

Τους συναδέλφους μου (τους νυν και των προηγουμένων οκτώ ετών) στο Λύκειο της Γιάννουλης, στο Γυμνάσιο της Γιάννουλης, τους συναδέλφους που συναντηθήκαμε σε σχολεία και διάφορους χώρους της εκπαίδευσης, όλα αυτά τα χρόνια, τους καλούς φίλους και όλους όσοι αυθόρμητα και ανυστερόβουλα συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό. Τον Ηλία και τη Μαίρη, που είμαι σίγουρος ότι θα το χαίρονταν αν ήταν μαζί μας σήμερα.

Θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω όλους ότι, εφόσον επιλεγώ τελικά, θα κάνω το παν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass