ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

«Φορτσάρει» ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα

* Μπαράζ επισκέψεων κυβερνητικών στελεχών

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2016 0:46

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, προγραμματίζοντας τις εκδηλώσεις του προσεχούς διαστήματος στις οποίες θα παραστούν κυβερνητικά και άλλα στελέχη.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν τόσο η παρουσίαση του κυβερνητικού έργου, όσο και οι παρεμβάσεις σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.

Με αφορμή τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις θέσεις διοικητών και υποδιοικητών στα δημόσια νοσοκομεία, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, επισημάνθηκε ότι το όργανο παροτρύνει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν από τη στιγμή που διαθέτουν τα προσόντα και τα πτυχία που απαιτεί η σχετική προκήρυξη. Υπενθυμίζεται ότι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 19 Ιανουαρίου.

Εντωμεταξύ, το διήμερο 21 και 22 Ιανουαρίου, την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, θα βρεθεί στη Λάρισα ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το απόγευμα της Πέμπτης θα συναντηθεί με τη γραμματεία της Νομαρχιακής στα γραφεία του κόμματος, ενώ την επόμενη μέρα θα έχει επαφές στο δημαρχείο της πόλης για ζητήματα του αντικειμένου του και τα προβλήματα της περιοχής στον χώρο του αθλητισμού.

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των μελών της οργάνωσης Λάρισας, παρουσία του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Καραγιώργου, υπεύθυνου οργανωτικού του κόμματος.

Επίσης, το πρωί του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα η περιφερειακή σύσκεψη Θεσσαλίας του τμήματος Αυτοδιοίκησης του κόμματος, ενώ ανοιχτή παραμένει ακόμα η ημερομηνία πραγματοποίησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, η οποία εκκρεμεί πάντως από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οριστικοποιήθηκε τέλος η επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στη Λάρισα, στο πλαίσιο περιοδειών του υπουργού σε πόλεις της επικράτειας για την παρουσίαση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τους συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγών.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass