ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο του «Ποταμιού

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2016 0:48

 

Εν όψει του πανελλήνιου συνεδρίου του «Ποταμιού», οργανώνεται στη Λάρισα, ανοιχτή συζήτηση σήμερα Παρασκευή και ώρα 20:00 στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Ρούσβελτ 18 (2ος όροφος), όπου καλούνται να παρευρεθούν εθελοντές και φίλοι του κόμματος.

Σε ανακοίνωσή του το «Ποτάμι» Λάρισας, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η ενημέρωση για τις διαδικασίες του συνεδρίου και εκλογής αντιπροσώπων καθώς και οι πρόσφατες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό.

Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν στο προσυνεδριακό διάλογο του «Ποταμιού» και να θέσουν θέματα που τους αφορούν. Επιπρόσθετα θα παρουσιασθεί η πρόταση του «Ποταμιού» για την πάταξη της γραφειοκρατίας, το Ασφαλιστικό και τους τρόπους επιστροφής στην ανάπτυξη μέσα από ένα σύνολο ρυθμίσεων που θα αναμορφώσουν τη Δημόσια Διοίκηση.

Βασικός στόχος του «Ποταμιού» το προσεχές διάστημα είναι να διεξάγει το πλέον ανοικτό και δημοκρατικό συνέδριο της μεταπολίτευσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass