«Ειχε σοβαρό λόγο να αφηνιάσει» ο μετανοιωμένος συζυγοκτόνος

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2016 19:48

 

ΑΘΗΝΑ

Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή απολογήθηκε χθες ο 40χρονος συζυγοκτόνος από το Βελβεντό στον οποίο έχουν απαγγελθει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη  οπλοκατοχή.

Δίωξη για κατοχή όπλου ασκήθηκε και σε βάρος του πατέρα του 40χρονου καθώς δεν είχε άδεια για δυο κυνηγετικές καραμπίνες στο σπίτι, ενώ από την δικογραφία δεν προκύπτει εμπλοκή του στην εγκληματική πράξη του γιου του.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της 37χρονης επήλθε από πνιγμό, ενώ έφερε κάταγμα στο κρανίο και εκχυμώσεις στα μάτια, που μαρτυρούν ότι υπέστη πολλά χτυπήματα.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Δημοσθένης Χρήστου είπε πως ο δράστης δολοφόνησε την σύζυγο του στην κρεβατοκάμαρα του κοινού τους σπιτιού και στη συνέχεια την μετέφερε στο χωράφι όπου και την έθαψε.

Τραγικό της συγκλονιστικής υπόθεσης το γεγονός ότι όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που τα τρία τους παιδιά (ένα οκτάχρονο αγόρι και δύο δίδυμα εξάχρονα κορίτσια) κοιμόντουσαν σε διπλανά δωμάτια.

Την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα, οι συγγενείς της ατυχης κοπέλας σε στενό κύκλο τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμενης γυναίκας και μητέρας τριών παιδιών. Νωρίτερα, μαζεψαν όλα τα προσωπικά αντικείμενα της ίδιας και των παιδιών από το σπίτι που γράφτηκε ο τραγικός επιλογος του βιβλίου της ζωης της.

Η κηδεία της Ανθης θα γίνει τη Δεύτερα ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται να ναυλωθούν δύο πουλμαν που θα ξεκινήσουν από το Βελβεντό για την κηδεία της.

Πάντως σε δηλώσεις του ο Αδωνις Κουλούφας, συνήγορος του κατηγορουμένου, υποστήριξε πως υπάρχει στοιχείο της δικογραφίας - το οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει τώρα - και προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις σύμφωνα με το οποίο «είχε σοβαρό λόγο ο κατηγορούμενος για να αφηνιάσει και να δώσει τέλος στην ζωή της».

Σύμφωνα με τον συνήγορο του συζυγοκτόνου, η δολοφονηθείσα «του ζήτησε να χωρίσουν, αλλά δεν είναι μόνο αυτό».

Μάλιστα, τόνισε ότι ο δολοφόνος έχει μετανιώσει για την πράξη του και ότι ρωτά και ανησυχεί για τα τρία παιδιά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass