ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η 30ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η 21ΧΡΟΝΗ

Μια λυγισμένη λαμαρίνα σκότωσε τον Παντελίδη

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2016 0:05

ΑΘΗΝΑ

Ακαριαίος και προερχόμενος από ένα μόνο τραύμα, ήταν σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του δημοφιλούς τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου. Το τραύμα προκάλεσε μία λυγισμένη λαμαρίνα, που πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ.

Όπως γράφει η εφημερίδα, το σίδερο από τα κιγκλιδώματα του δρόμου πέρασε μέσα από την οροφή κατά τη διάρκεια της ανατροπής του αυτοκινήτου, τραυματίζοντας τόσο τον Παντελίδη, όσο και την συνεπιβάτιδά του.

Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη που τραυματίστηκε ελαφρότερα, η οποία το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας.

Στη σύντομη κατάθεσή της είπε ότι δεν φορούσε ζώνη, ότι εκείνη ήταν συνοδηγός -και όχι η 30χρονη φίλη της, όπως αρχικά είχε ειπωθεί- και πως αδυνατεί να θυμηθεί τις συνθήκες του δυστυχήματος.

"Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά", ανέφερε.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στενή σχέση με τον Παντελίδη, βιώνει μετατραυματικό σοκ και έτσι δεν μπόρεσε να διαφωτίσει περισσότερο τους αξιωματικούς της Τροχαίας, που θα επιχειρήσουν να πάρουν νέα κατάθεση.

Την ίδια ώρα, οι πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες και εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουν τα πρώτα αποτελέσματα για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τζιπ.

Περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ανεξάρτητη έρευνα πραγματοποιούν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της οικογένειας.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η 21ΧΡΟΝΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση της 21χρονη Φρόσως Κυριάκου, της συνοδηγού του Παντελή Παντελίδη, για την αποκατάσταση των τραυμάτων στο χέρι και στον ώμο.

Αν η μετεγχειρητική της κατάσταση είναι ομαλή, αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί του Ευαγγελισμού.

Από την άλλη πλευρά, η κατάσταση της Μίνας Αρναούτη παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Η 30χρονη νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου και διανύει το τρίτο κρίσιμο 24ωρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Μίνα Αρναούτη παρουσίασε λοίμωξη το βράδυ της Κυριακής, με το γεγονός, ωστόσο, να μην επιβεβαιώνεται ούτε να διαψεύδεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass