ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Ληστές απείλησαν μουσικό με πιστόλι στο στόμα

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2016 9:24

ΑΘΗΝΑ

Μια εφιαλτική νύχτα έζησε ο Τόνυ Μαυρίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία Καραμπατζάκη τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν τρεις κακοποιοί τους λήστεψαν υπό την απειλή όπλου στο σπίτι τους στην Άνω Γλυφάδα.

Μιλώντας στο star.gr, ο δικηγόρος του μουσικού παραγωγού-μουσικοσυνθέτη, Πέτρος Καϊμακάμης,  έκανε λόγο για ληστεία «με ιδιαίτερη σκληρότητα» καθώς οι δράστες, όχι μόνο έδεσαν το ζευγάρι, αλλά το χτύπησαν κιόλας!

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, κατά την εκτίμηση των εντολέων του, οι οποίοι  υπό την απειλή όπλου μπήκαν στην οικία του και με βαριοπούλες προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο που είχε ο Τόνυ Μαυρίδης στο σπίτι, το οποίο ήταν άδειο!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ο μουσικός αντελήφθη ένα ύποπτο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του και αποφάσισε να βγει έξω για να δει τι συμβαίνει. Μόλις βγήκε τρεις άντρες τον ακινητοποίησαν και υπό την απειλή όπλου τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού του για να τους υποδείξει πού φυλάει τα χρήματα του. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον μουσικό αλλά και τη σύζυγό του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη.

Ο ένας από τους κακοποιούς έδεσε με σπάγκο τον στιχουργό ενώ ο συνεργός του τον χτυπούσε για να αποκαλύψει που κρύβει το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα μάλιστα με την οικιακή βοηθό τον σημάδευαν με ένα όπλο. Μάλιστα ο ένας κακοποιός έβαλε στο στόμα του μουσικού το πιστόλι και πάτησε τρεις φορές τη σκανδάλη. Το όπλο όμως ήταν άδειο. Τότε γύρισε στη γυναίκα του Μαυρίδη και της είπε πως «την τέταρτη φορά δεν αστειευόμαστε». Σύμφωνα με την οικιακή βοηθό, ο κακοποιός που είχε το όπλο στο στόμα του στιχουργού είπε στην Ευαγγελία Καραμπατζάκη πως αν δεν τους έλεγε πού είναι τα χρήματα θα τον «τίναζαν στον αέρα».

Τελικά αφού άσκησαν έντονη πίεση στους ομήρους τους, οι ληστές έκλεψαν 3.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Όπως εξήγησε ο κ. Καϊμακάμης, από το θόρυβο αναστατώθηκαν οι γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass