ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ –ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ:

Συνεργασία για προβλήματα της καθημερινότητας

Δημοσίευση: 01 Νοε 2016 23:35

ΑΘΗΝΑ

«Μπορούμε να λύνουμε από κοινού τα προβλήματα της καθημερινότητας» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια συνάντηση όπου τίθενται επί τάπητος τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε ανάρτηση του στο Twitter αναφορικά με την συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Υποδέχτηκα τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απ. Τζιτζικώστα. Μπορούμε να λύνουμε από κοινού τα προβλήματα της καθημερινότητας».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά την έναρξη της συνάντησης, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι ήθελε να τον ενημερώσει για τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, θέματα οικονομίας, θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών. Ο περιφερειάρχης είπε ότι η καθημερινότητα των πολιτών μπορεί να βελτιωθεί, όμως χρειάζεται γι' αυτό και τη βοήθεια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τον περιφερειάρχη, εξέφρασε τη χαρά του για την πρωτοβουλία του κ. Τζιτζικώστα να συναντηθούν και να συνεργαστούν, γιατί, όπως σημείωσε, είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε και να λύνουμε πράγματα τα οποία μπορούμε από κοινού να επιλύουμε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνάντηση συμμετέχουν και ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδιος για το ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς επίσης και συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια της συζήτησης που είχαν στη Θεσσαλονίκη, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τότε ο κ. Τσίπρας είχε γευματίσει με τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, παρουσία και υπουργών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass