"Κάθαρση" ζητούν οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2017 9:50

ΑΘΗΝΑ

«Να ερευνηθεί, γρήγορα και ενδελεχώς, από την Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, το ζήτημα των εισιτηρίων στη ΣΤΑΣΥ» ζητά με ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων Ηλεκτρικού, επισημαίνοντας, πως το θέμα δεν αφορά την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ.

 Επιπλέον, η Ένωση Εργαζομένων δηλώνει πως «εάν διαπιστωθεί η τέλεση αξιόποινων πράξεων, να εντοπιστούν οι πραγματικοί ένοχοι, ανεξάρτητα σε ποιο ιεραρχικό επίπεδο και αν βρίσκονται και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

 «Από την πλευρά μας, εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας, θα περιμένουμε την κρίση της Δικαιοσύνης και θα συμβάλουμε, όπου και όταν μας ζητηθεί, για να υπάρξει δίκαιη κρίση, ανεπηρέαστη από σκοπιμότητες και εντυπωσιασμούς» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων στον ηλεκτρικό.

Σημειώνεται πως 12 υπάλληλοι και στελέχη της εταιρείας ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (ΣΤΑΣΥ ΑΕ), διώκονται με κακουργηματικές κατηγορίες, καθώς οι μεθοδεύσεις τους φέρονται να προκάλεσαν ζημία ύψους 1.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ποινικά υπόλογοι για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης της ψευδούς βεβαίωσης σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και της υπεξαγωγής εγγράφων και παράβασης καθήκοντος, φέρονται να είναι συνολικά δώδεκα άτομα, τα οποία προέρχονται από τον τομέα καταμέτρησης της ΣΤΑΣΥ, αλλά και διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass