Το ΚΚΕ (μ-λ) προτρέπει σε αποχή από το δημοψήφισμα

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2015 8:51

 

«Ο λαός πρέπει να είναι έτοιμος. Και να απαντήσει αποφασιστικά, αγωνιστικά. Τόσο απέναντι στους ιμπεριαλιστές και τους μηχανισμούς τους όσο και απέναντι στην κυβέρνηση που ανέλαβε τον ρόλο του ντόπιου διαχειριστή τους», τονίζει σε ανακοίνωσή του για το δημοψήφισμα το ΚΚΕ (μ-λ) επισημαίνοντας: «Μόνο έτσι μπορεί ο λαός να δείξει τη δύναμή του. Στους δρόμους. Μαζικά. Παλεύοντας. Διεκδικώντας. Και όχι μέσα από την κάλπη ενός κάλπικου δημοψηφίσματος. Κόντρα σε αυτούς που τον θυμούνται μόνο για να τον χρησιμοποιήσουν για να βγουν από τα δικά τους αδιέξοδα. Ανοίγοντας το δικό του δρόμο, ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική κυριαρχία».

Και συνεχίζει: «Δεν νομιμοποιούμε τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής. Δεν νομιμοποιούμε τους ιμπεριαλιστικούς εκβιασμούς. Αποχή από το δημοψήφισμα. Ο λαός μιλάει με τους αγώνες του. Για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Για την ανατροπή της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της καπιταλιστικής κυριαρχίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass