Αντιπτέραρχος σκότωσε τη σύζυγό του κι αυτοκτόνησε

Ειχαν διαφωνίες για τα περιουσιακά τους …

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2019 15:29

ΑΘΗΝΑ

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ελληνικό, καθώς 87χρονος εν αποστρατεία αντιπτέραρχος πυροβόλησε και σκότωσε τη βουλγαρικής καταγωγής σύζυγό του καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88, έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτιζόταν για τα περιουσιακά, όταν ο αντιπτέραρχος έβγαλε ένα 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε τη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους. Η γυναίκα, τραυματισμένη, βγήκε στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης για να σωθεί και προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί για να πάει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, μόλις πήγε να ανοίξει την πόρτα, κατέρρευσε. Τη στιγμή εκεί, ο 87χρονος βγήκε από το σπίτι. Είδε τη γυναίκα πεσμένη στο δρόμο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τότε συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Σήκωσε το 22άρι, το έστρεψε στον εαυτό του και με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

Ο οδηγός του ταξί, περιγράφοντας τα όσα είδε, αναφέρει: «Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε”, είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω ‘’κυρία βγείτε έξω’’. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ‘’Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησε με’’ μου είπε». Και οι δύο διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου κατέληξαν λίγη ώρα μετά το περιστατικό. Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τη σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν) και τελικά οδηγήθηκε σε αυτήν την πράξη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass