«Ούρλιαζε, τη βίασα τρεις φορές και την πέταξα»

Σοκάρει ο δολοφόνος της Suzanne Eaton και ο ιερέας πατέρας του ζητάει να τιμωρηθεί

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2019 15:21

ΑΘΗΝΑ

Όλο και περισσότερη φρίκη προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν μέρα με τη μέρα το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της βιολόγου, Suzanne Eaton στα Χανιά. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να πάλεψε για τη ζωή της, αλλά ο 27χρονος δράστης τη βασάνισε μέχρι θανάτου.

«Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές» είπε στην απολογία του. «Μετάνιωσα, δεν ήξερα τι έκανα» λέει εκ των υστέρων και μέσω του δικηγόρου του ο δράστης.

«Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα…».

Με την ανατριχιαστική αυτή περιγραφή, που φέρνει στο φως η εφημερίδα Real News, ο δράστης παραδέχεται στους αστυνομικούς τον σατανικό τρόπο με τον οποίο παγίδευσε και εξουδετέρωσε την αντίσταση της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, πριν προβεί στις φρικιαστικές του πράξεις.

Με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς να δείχνει ότι έχει μετανιώσει ο διηγήθηκε βήμα – βήμα στους παγωμένους άνδρες της Ασφάλειας Χανίων πώς βασάνισε και σκότωσε την Αμερικανίδα.

Μετά τον εγκλωβισμό της 60χρονης στους τροχούς του δράστη, εκείνος πήρε την απόφαση να τη μεταφέρει σε ερημικό σημείο για να συνεχίσει την αποτρόπαιη δράση του.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς: «θυμήθηκα πως είχα στο αμάξι μια ομπρέλα θαλάσσης. Έβγαλα το κάλυμμα και το έστρωσα στο πορτμπαγκάζ για να μη μείνουν αίματα. Την έβαλα μέσα και έριξα και το κομμένο αυτί. Ήταν ζωντανή και πάλευε…»

Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο και αφού οδήγησε περίπου δέκα χιλιόμετρα έφτασε στο παλιό γερμανικό καταφύγιο. Εκεί πάρκαρε το όχημα δίπλα από την τρύπα που γνώριζε πολύ καλά από παλαιότερη εξερεύνηση ότι υπήρχε εκεί και έβγαλε από το πορτμπαγκάζ την αιμόφυρτη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας αν και βαρύτατα τραυματισμένη η Αμερικανίδα συγκέντρωσε όσες δυνάμεις τις είχαν απομείνει και προσπάθησε να αντισταθεί στον δράστη και να σώσει τη ζωή της.

Μάταια όμως καθώς εκείνος ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες του σεξουαλικές ορέξεις. «Αντιδρούσε αλλά την κρατούσα γερά. Σχεδόν παλεύαμε και της έσφιγγα τον λαιμό για να την ακινητοποιήσω. Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές.

Την έσυρα κοντά στο φρεάτιο και την πέταξα μέσα στην τρύπα. Έριξα πάνω της το κάλυμμα της ομπρέλας και ο,τι σκισμένα ρούχα υπήρχαν γύρω γύρω» παραδέχεται.

Τέσσερις ημέρες μετά οι ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της Suzanne Eaton.

*Συγνώμη εκ μέρους του γιου του, ζητάει ο πατέρας του 27χρονου.

Ο ιερέας πατέρας του Γιάννη Παρασκάκη, έσπασε τη σιωπή του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ζήτησε να τιμωρηθεί ο γιος του. «Ό,τι κάνει η δικαιοσύνη. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη», είπε ο πατέρας του 27χρονου δολοφόνου, ενώ στη ερώτηση αν ζητάει «συγγνώμη» εκ μέρους του γιου του δήλωσε «ναι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass