Συνεχίζεται η απεργία στον ΟΤΕ

ΕΩΣ ΤΙΣ 12/1 ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2020 15:38

Τη συνέχιση της απεργίας σε όλο τον Όμιλο έως τις 12/01/2020 αποφάσισε προχθές το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΕ-ΟΤΕ για την υπογραφή τριετούς ΣΣΕ και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση «στις 13/1/2020 πραγματοποιούμε 3ωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12:00 - 15:00, ενώ στις 13:00 είναι προγραμματισμένη τριμερής συνάντηση για τις παράνομες απολύσεις στο Υπ. Εργασίας. Από τις 14 ως τις 18 Ιανουαρίου προχωράμε σε συνελεύσεις και ενημερώσεις των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για νέες μορφές απεργιακών κινητοποιήσεων και ενεργειών, εάν η Διοίκηση εμμένει στην αδιάλλακτη στάση της. Προσδιορίζουμε νέα συνεδρίαση του ΔΣ μετά τις 20/01/2020, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για κλιμάκωση απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων, εάν η Διοίκηση δεν προσέλθει καλόπιστα σε διαπραγμάτευση. Καλούμε όλους τους συναδέλφους που διαπιστώνουν εργολάβους να δουλεύουν απεργοσπαστικά στο ενεργό δίκτυο να μας καταγγέλλουν τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση του απεργιακού μας αγώνα, όπως έχουμε ήδη κάνει με την υποβολή σχετικής καταγγελίας στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Μαζί προχωράμε μέχρι την τελική δικαίωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass