Ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2020 20:20

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου ο Ανδρέας Μικρούτσικος
ΑΘΗΝΑ
Το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Αθηνών εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. «Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

 

Κάηκε 3χρονο παιδί από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο
ΑΘΗΝΑ
Τρίχρονο παιδί ανασύρθηκε νεκρό μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Δεληγιώργη.
Στο κτίριο αυτό του Πειραιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έμενε ομάδα Ρομά βουλγαρικής υπηκοότητας. Η πυρκαγιά ξεκίνησε υπό μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μια εκτίμηση είναι ότι οι Ρομά πιθανότατα προσπάθησαν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν.
Η φωτιά στον Πειραιά τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενα κτίρια. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

 

Αγνοείται ναυτικός μεταξύ Ταινάρου και Κυθήρων
ΑΘΗΝΑ
Σε εξέλιξη ήταν ως αργά επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ταίναρου, Νεάπολης Βοιών και Κυθήρων, για τον εντοπισμό μέλους πληρώματος  φορτηγού πλοίου, που πιθανότατα έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα χωρίς να καταφέρει να τον αντιληφθεί κάποιο από τα υπόλοιπα 21 μέλη του πληρώματος. Στις έρευνες συμμετέχουν τρία πλωτά του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και αεροσκάφος της δύναμης Frontex. Ο αγνοούμενος είναι Σύρος υπήκοος. Στο πλοίο (με σημαία Cook Islands) που είχε αναχωρήσει χωρίς φορτίο από την Τυνησία με προορισμό την Ουκρανία επιβαίνει πλήρωμα 22 ατόμων ήτοι 13 Σύροι, 5 Αιγύπτιοι και 4 Ινδοί.

 

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για διαρρήξεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενα για διαρρήξεις καταστημάτων στις περιοχές της Σταυρούπολης και των Αμπελοκήπων. Συγκεκριμένα, οι δράστες έσπαζαν τις τζαμαρίες και στη συνέχεια αφαιρούσαν από το εσωτερικό των καταστημάτων χρηματικά ποσά, προϊόντα και ηλεκτρονικές συσκευές. Περιπολούντες αστυνομικοί τους εντόπισαν να κινούνται με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αφού τους ακινητοποίησαν συνέλαβαν τους δύο δράστες, ενώ ο τρίτος τράπηκε σε φυγή. Εντοπίστηκε όμως λίγο αργότερα στη Ξηροκρήνη, όπου και συνελήφθη. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία, μαχαίρια και διαρρηκτικά εργαλεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass