Νεκρό βρέφος με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2020 21:50

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του βρέφους 11 μηνών από τη Συρία που έπασχε από εγκεφαλίτιδα και το οποίο μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» χωρίς σφυγμό.


Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, το βρέφος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο χθες το πρωί από τον πατέρα του, με εγκεφαλίτιδα, ενώ -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή – έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. «Όπως υπογραμμίζεται «διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής» ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που ήθελαν το βρέφος να φτάνει νεκρό στο νοσοκομείο.
Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το βρέφος έφερε επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας καθώς και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο διαμέρισμά τους.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες διακινούνται νέα σενάρια σχετικά με τα σημάδια που βρέθηκαν στο σωματάκι του βρέφους. Το γεγονός ότι το βρέφος έπασχε από εγκεφαλίτιδα ενδέχεται να ευθύνεται, σύμφωνα με τους γιατρούς, για τις αλλοιώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα του. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σημερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass