Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τραγάνας του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2014 15:12 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:35

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τραγάνας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής τoυ τοπικού πλευρικού σταθμού διοδίων. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, η λειτουργία του πλευρικού σταθμού διοδίων Τραγάνας αναστέλλεται. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον Α/Κ Τραγάνας και δεν επηρεάζουν τον κύριο άξονα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 και έως την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, στον Α/Κ Τραγάνας θα ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Κανονική κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα προς Τραγάνα και από Τραγάνα προς Αθήνα.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας από Τραγάνα προς Λαμία και εξυπηρέτηση των χρηστών μέσω του αριστερού και δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου και του Α/Κ Αταλάντης.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας από Λαμία προς Τραγάνα και εξυπηρέτηση των χρηστών μέσω του Α/Κ Αταλάντης και του αριστερού παράπλευρου οδικού δικτύου.

Επιπροσθέτως, κατά το ανωτέρω διάστημα, στην περιοχή του Α/Κ Τραγάνας, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μια λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία θα ισχύει αποκλεισμός της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης. 

Η Νέα Οδός με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass