Μάχη για τρεις, χωρίς τη Φώφη

Κανονικά θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες για πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ - Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό - Ευχές και από την ΠτΔ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2021 9:11

ΑΘΗΝΑ
Σε συμφωνία ήρθαν όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ για το πότε θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία, μετά το πρόβλημα υγείας της Φώφης Γεννηματά, που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη διεκδίκηση ανάληψης της αρχηγίας του κόμματος.

Στις άτυπες επαφές ανάμεσα στα επιτελεία και των τριών υποψηφίων (Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης) αλλά και της Φώφης Γεννηματά, υπήρξε συναινετικό κλίμα ώστε να μην υπάρξει καμία αναβολή και η εσωκομματική εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί στις 5 και τις 12 Δεκεμβρίου.
Βάσει του χρονοδιαγράμματος, την προσεχή Παρασκευή λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των 5.000 υπογραφών από τους τρεις εναπομείναντες υποψήφιους.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε η σκέψη να υπάρξει και τέταρτος υποψήφιος, συγκεκριμένα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ωστόσο το σενάριο αυτό δεν προχώρησε.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή λήγει η προθεσμία ανακήρυξης υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση. Η αρμοδιότητα ανήκει στην ΕΔΕΚΑΠ, η οποία πρέπει να εισηγηθεί αντιστοίχως στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή για να πάρει γρήγορα τις όποιες αποφάσεις.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Στον Ευαγγελισμό μετέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά. Σε χθεσινό του tweet, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε για την κ. Γεννηματά: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».
*Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η πρόεδρος της Δημοκρατίας της ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με την υγεία της, τονίζοντας πως η κ. Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass