Επίθεση στο πολιτικό γραφείο Γ. Καλλιάνου

ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2021 9:30

ΑΘΗΝΑ
Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του Γιάννη Καλλιάνου.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, στην είσοδο πολυκατοικίας, που διαμένει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, στη λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη. Ως αποτέλεσμα προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο γραφείο και έσπασαν τα τζάμια. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.
Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου: «Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50. Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη. Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματά της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνά τους. Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass