Ο Διον. Καλαματιανός Τομεάρχης Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ

Αναλαμβάνει μετά την παραίτηση της Αθηνάς Λινού *Αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2024 8:22

ΑΘΗΝΑ
Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Διονύσης Καλαματιανός, μετά την παραίτηση της Αθηνάς Λινού.

Η κυρία Λινού παραιτήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, ωστόσο, η είδηση έγινε έγινε γνωστή προ 24ώρου. Όπως εξήγησε, μιλώντας στον Real FM, η παραίτησή της από τομεάρχης Παιδείας δεν σχετίζεται με τυχόν διαφωνία της με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.
Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε ότι χρέη Τομεάρχη Παιδείας αναλαμβάνει ο κ. Καλαματιανός, ενώ αναπληρώτρια ορίστηκε η Ράνια Θράσκια. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών αναλαμβάνει η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, σύντροφος του πρώην βουλευτή Γιάννη Ραγκούση.
Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι επιστρατεύτηκε ο κ. Καλαματιάνος, ο οποίος θα ασκήσει καθήκοντα Τομεάρχη Παιδείας, εκ παραλλήλου με αυτά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει: «Λόγω της σπουδαιότητας του επικείμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ και του βάρους που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφασίστηκε από το Προεδρείο της Κ.Ο. ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθήκοντα τομεάρχη Παιδείας θα ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός, σε συνεργασία με την αναπληρώτρια τομεάρχη, Ράνια Θρασκιά.
Επίσης ορίστηκε αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass