Χρ. Κέλλας: Η χώρα θέλει ηρεμία

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2013 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:55

«Όσοι ονειρεύονται πολιτικό κλεφτοπόλεμο, ας ξυπνήσουν

Όσοι ονειρεύονται (ακόμη) τυχοδιωκτικές αναπληρωματικές αναμετρήσεις, ας το ξανασκεφτούν.

Η χώρα θέλει ηρεμία, συνεννόηση και αταλάντευτη προσήλωση στο στόχο διεξόδου, μια ώρα αρχύτερα, από τα μνημόνια και την κρίση. Και αυτό η πολιτεία είναι αποφασισμένη  να το κάνει, όπως ήταν «έτοιμη από καιρό», να αναμετρηθεί και με το απόστημα της Χ.Α. Έστω κι αν δεν έβγαινε στα μπαλκόνια να το φωνάξει... Αυτό υποστηρίζει με δήλωση του στην «ΕτΔ» ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Χρ. Κέλλας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πλήρη εμπιστοσύνη του στην Δικαιοσύνη».

Ολόκληρη η δήλωσή του Λαρισαίου βουλευτή , έχει ως εξής:

Ζούμε ημέρες ιστορικές για τη Δημοκρατία και την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση με σύνεση και αποφασιστικότητα προχωρά σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε όλοι όσοι εκ των μελών και ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, εμπλέκονται σε κακουργηματικές ή άλλες έκνομες πράξεις, να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν. Οι ανεξάρτητοι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί, έχουν αποδείξει ότι τιμούν τον όρκο τους και εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το νόμο.

Όπως πάντα, έτσι και τώρα, τους περιβάλλουμε με την απόλυτη στήριξή μας, έχοντας  εμπιστοσύνη στην επιστημονική επάρκεια, το απαράμιλλο ήθος και τη δημοκρατική τους συνείδηση.

Η πολιτική σταθερότητα της χώρας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μπει στα γρανάζια της κομματικής αντιπαλότητας και η δημοκρατική νομιμότητα δεν μπορεί με κανένα πρόσχημα ή άλλη πολιτική νομική ή κοινωνική επίκληση, να απειληθεί.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι όλοι οι συλληφθέντες θα έχουν δίκαιη δίκη και ότι η πορεία σταθεροποίησης της οικονομίας - παρά τα προβλήματα και τις χρόνιες στρεβλώσεις - δεν θα ανακοπεί. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια τέτοιων πειραματισμών.

Όσοι ονειρεύονται (ακόμη) τυχοδιωκτικές αναπληρωματικές αναμετρήσεις και πολιτικό κλεφτοπόλεμο - αγνοώντας τη δεινή διεθνή οικονομική συγκυρία, τα ανοιχτά εθνικά θέματα και τις εύθραυστες γεωστρατηγικές ισορροπίες στον περίγυρό μας - ας ξυπνήσουν και ας το ξανασκεφτούν.

Η χώρα θέλει ηρεμία, συνεννόηση και αταλάντευτη προσήλωση στο στόχο διεξόδου, μια ώρα αρχύτερα, από τα μνημόνια και την κρίση. Και αυτό η πολιτεία είναι αποφασισμένη  να το κάνει, όπως ήταν «έτοιμη από καιρό», να αναμετρηθεί και με το απόστημα της Χ.Α. .Έστω κι αν δεν έβγαινε στα μπαλκόνια να το φωνάξει...

Γιατί το πατριωτικό καθήκον προς τη χώρα και τους δοκιμαζόμενους πολίτες, είναι πάνω απ’ τα όποια κομματικά οφέλη αποφέρει η τηλεοπτική εικόνα  - περιφορά Μιχαλολιάκου και της παρέας του από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων και τούμπαλιν.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass