ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Διευκολύνσεις για όλους από τη ΔΕΗ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2013 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:42
ΑΘΗΝΑ
Το σύνολο του πληθυσμού θα αφορούν οι διακανονισμοί όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, και ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός μιλώντας σε αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Όπως είπε ο κ. Ζερβός, η ΔΕΗ πρόκειται να προχωρήσει σε διακανονισμούς και πέραν των πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες αλλά και πέραν αυτών οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν ενταχθεί ήδη σε ρυθμίσεις.
Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι βρίσκεται σε εξαιρετικά πολύ μεγάλη δυσχέρεια να εξυπηρετήσει ακόμα και αυτές τις βασικές υποχρεώσεις όπως είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, σημείωσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΕΗ πιθανόν να προχωρήσει στη συγκρότηση επιτροπών από υπαλλήλους της ΔΕΗ στα καταστήματα της, όπου θα απευθύνονται οι πολίτες, και η οποία θα εξετάζει κατά περίπτωση τις αιτήσεις που θα υποβληθούν.
Σύντομα θα είναι έτοιμο και το τηλεφωνικό σύστημα εξυπηρέτησης των πολιτών τόσο για τις ρυθμίσεις όσο και για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΗ.
«Είναι προφανές ότι βούλησή μας είναι να βοηθήσει η ΔΕΗ τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες, όσο μπορεί και όσο είναι στο χέρι της. Η ενέργεια που ανακοινώσαμε για τους μακρόχρονους διακανονισμούς έως 40 δόσεις είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πού βρίσκεται μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού πληθυσμού και, στα μέτρα του δυνατού, προσπαθούμε να κάνουμε κι άλλες διευκολύνσεις για τους μη ευάλωτους καταναλωτές. Με απόφαση του Δ.Σ. οι ταμειακές διευκολύνσεις και οι διακανονισμοί θα επεκταθούν και στο υπόλοιπο κομμάτι της κοινωνίας, πέραν των ευπαθών ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ζερβός.
Παράλληλα, ο διοικητής της ΔΕΗ διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα είναι έτοιμο το σύστημα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, ώστε οι πολίτες να μπορούν να εξυπηρετηθούν τόσο για τον διακανονισμό όσο και για την καταβολή του ΕΕΤΗΔΕ, χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία.
Τέλος, ο κ. Ζερβός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μικρότερες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την επιβολή χαμηλότερου κόστους ρύπων, η οποία, όπως είπε, δημιουργεί ένα «μαξιλάρι» στο λειτουργικό κόστος της επιχείρησης.
 
           
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass