ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αυτοκατάργηση των συνιστωσών ζήτησε ο Τσίπρας

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2013 23:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:18
ΑΘΗΝΑ
Προσκλητήριο για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, απηύθυνε, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τα προχθεσινά γεγονότα στη Βουλή με πρωταγωνίστρια τη Χρυσή Αυγή, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «από εδώ και στο εξής, μηδενική ανοχή απέναντι στις συμμορίες, απέναντι στους υβριστές της δημοκρατίας και της ιστορίας του λαού μας που έδωσε φόρο αίματος στους ναζί, αγωνιζόμενος για την ελευθερία και τη δημοκρατία».
«Ακόμα και οι δημοκράτες που πρόσκεινται στην ΝΔ παρακολουθούν αμήχανοι τα ακροδεξιά ολισθήματα του Σαμαρά να διαδέχονται το ένα το άλλο», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσίπρας απηύθυνε και ένα δεύτερο προσκλητήριο, αλλά στο εσωτερικό του κόμματος, στα μέλη και τα στελέχη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να κάνουν τολμηρά βήματα για τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, με αυτοκατάργηση των συνιστωσών και των μηχανισμών τους και τη μετεξέλιξή τους σε ιδεολογικές τάσεις.
Ο Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
Νέα σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τα πυρά στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
«Σε ένα νέο ρεσιτάλ ασυναρτησίας και ανευθυνότητας, ο κ. Τσίπρας τάσσεται εναντίον της νομιμότητας, απειλεί επενδυτές και επιχειρεί να συκοφαντήσει ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ικανοποιήσει το σκορποχώρι των συνιστωσών του» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σχετικά με την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του.
«Τα άκρα ορίζονται από τις πρακτικές τους και, δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι ομοιότητες με τη Χρυσή Αυγή είναι πολλές», προσθέτει ο κ. Κεδίκογλου.
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ
Σε μια ακόμα χυδαία επίθεση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ντρέπεται να εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει:
Πλέον, ο κ. Κεδίκογλου, στην προσπάθειά του να καλύψει την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Η επικίνδυνη για την ίδια τη δημοκρατία θεωρία των δυο άκρων αφήνει έκθετο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αλλά και τα κόμματα που συνεχίζουν να τον στηρίζουν ως εκπρόσωπο την κυβέρνησης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass